Nejste přihlášen/a.
Zdravim pánové ,
Potřeboval bych pomoct s identifikací náboje kola . Je to z továrně vyráběhého vleku za malotraktor. Ve firmě mi řekli,že by to měl být náboj ze Škody 1203 ,jelikož se většina dílů používala k výrobě toho malotraktoru,ale moc přesvědčivě to nevyznělo. Mám jej prasklý , tak potrebuju prvni zjistit co mám vlastne shánět . Je z litiny ... roztec od stredu sroubu k druhemu stredu sroubu je 90 mm ...je na něm vyraženo akorát " 017 " a " M62 " . Pokud je to Š1203,tak bych rád věděl z jaké nápravy to je .Děkuji za pomoc.
Zdravím,
při zadání označení vašeho vleku (ANS-151) mi kromě jiného vyskočil tento odkaz nasetraktory.eu/..., kde autor dotazu píše, že vlek je osazený koly z vozu Škoda 100 a protože shání lanovody ruční brzdy, bude se jednat o zádní náboje tohoto auta.
Kromě jiného by vám v orientaci mělo pomoci, že Š 100 měla kola velikosti 14, kdežto Š 1203 velikosti 15, takže i podle toho si můžete odvodit, jaký náboj to asi bude, když si zkontrolujete rozměr svých kol na vleku.
Pro potvrzení, že je váš náboj ten, který si myslíte, bych doporučil obrátit se třeba na spolek fandů vozů řady Š 100 (říkají si hundertgang), případně na výrobce vozů Š 1203 firmu Ocelot 1203.cz/... (ti také nabízejí i díly na jiné vozy Škoda).
Díky za postřehy ... pneu je oznaceno 185 R14 ...roztec sedi jak u skodovek , sel nasadit skodovacky stahovak ,ale stefty jsou silnejsi ...nenasadim skodovackou matku kola . Do Ocelotu jsem naspat chtel,ale to prave az po zjisteni o co presne jde,ale asi jina moznost nebude, nez jim napsat rovnou .
Čo tak napísať názov toho malaoktraktoru? Tento náboj je predsa nebrzdemý,tak som na pochybách,že to bude z Š1203.
V popisu ich činnosti je aj predaj náhradných dielov a pravdepodobne to bol v minulosti výrobca vašeho malotraktora.: agroservispv.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.