Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost bundy, jak to má být

Od: biker666 odpovědí: 4 změna:

Ahoj lidi, jaká má být správně velká bunda na mašinu a jak maj být dlouhý rukávy? Kámoš teda říkal že mi prý je. Je to kožená bunda, XL dlouhá je mi těsně pod pupík, široká je taktak a když pod ní doslova nacpu ještě mikinu to sotva zapnu a kam maj správně sahat konce rukávů? Jsem hodně vysokej tak si sice vybírat moc nemůžu ale jestli to proste není malý.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Jednoduchý vem bundu na sebe a dej natažený ruce nad hlavu pokud ti vyleze nad pas a budou krátký rukávy tak je malá.

biker666
hodnocení

0x

albatros: Takhle vypadá na mně. Dlouhá je těsně pod pupek, nebo tak nějak zároveň a rukávy k zápěstí.

leteckaposta.cz/...

mzxy*
hodnocení

0x

na můj traktor, maxiskůtra a maxičopra dobrá, prože mám na obou velké plexi a traktor má kabinu, na sportovní nebo cetovní motorku bych koupil delší

biker666

A do lesa nebo terénu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]