Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake mate auto a s jakym motorem?

Od: honzicek odpovědí: 39 změna:

Zdravim zajimalo by mne jake mate kdo vozidlo a hlavne s jakym motorem benzin / nafta / LPG / CNG / hybrid. + spokojenost.

Dekuji za odpovedi

39 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

také máme zimní a letní variantu - na zimu toyotu rav 4, benzin, 2,0 - samozřejmě dost žere, ale všude projede... a civic hondu 1,8 benzin - příjemné autí s malou spotřebou - obě spolehlivá, s min.údržbou, tak to má být ;)

fik
hodnocení

1x

Škoda felicia 1,3MPi benzín..spokojenost 90%,prostorný,velmi lehce a velmi levně opravitelný,spolehlivý..na druhou stranu zastavit rez je boj. Motor nesmrtelný,spotřeba oleje nulová

caafko*
hodnocení

1x

Suzuki Swift, rv. 2006, 1.5 benzín, 81kW. Jede vcelku líně (zvyklej na 1.3 benzín s turbem)...ale zase nežere tolik:) Jinak s autem spokojenost...zatím žádný problém.

larbill*
hodnocení

1x

Mám Toyota Previa 2,4i benzín r92 naj.145tis samozřejmě žere cca 12l ale nevadi! Jsem spokojený

Manželka má Mercedes B150 benzin r.08 naj.55tis zatim ok a žere 5,7l

hodnocení

0x
Octávie combi TDI čipnutá na 109KW 2003 ka
Jake mate auto a s jakym motorem?

hodnocení

0x

Žádné, nemám ani řidičák (a nikdy jsem neměl) - všude si dojdu pěšky, a kam ne, tam buď dojedu vlakem, nebo si seženu odvoz... v rámci práce tak nachodím minimálně 4 km denně a dělám tak něco pro svoje zdraví, nepřímo i pro životní prostředí ;{)>

zzzlatokopka*
hodnocení

0x

Mám 2 letní a zimní.

Na zimu Touareg 4,2 TDI. žere jak prokopnutý ale vyjede všechno:)

Na léto mám Octaviu 1,9TDI ta jezdí do 5 litrů, motor super, ale to ostatní je bída:( Mám dvojkovou a řekla bych, že ta jedničková byla lepší.

hodnocení

0x

Superb I 2.5 nafta automat

Superb II 2,0 nafta automat

Opel Corsa 1,2 benzin manuál

spokojenost se všemi, spolehlivá auta. Jen ta 2.5 žere o trošku víc, ale je mi to jedno. Spotřebu neřeším.

martina4*

Peugeot 307, 2,0 HDI, diesel

Fabia 1,4 Benzin

au1
hodnocení

0x

Mitsubishi Galant 2.5 benzín spokojenost 95% :)

hodnocení

0x

1. Honda CR-V, rv. 2003, benzín iVTEC 2.0 / 110 kW

2. Suzuki SX4. rv. 2013, benzín 1.6 / 88 kW

3. Kia Sportage, rv. 2015, diesel CRDi 2.0 / 135 kW

Honda už se chystá na cestu z domu, nicméně 10 let naprosto bezúdržbové auto. V poslední době už je potřeba sem tam něco vyměnit. Nicméně docela vysoká spotřeba v podstatě nezávisle na stylu jízdy. Zbylá dvě jsou nová, tedy zatím bez problémů.

alfonso

bmw e39 pofl 525i 530i rok okolo 02 město do 10 kombinace 8 okolo 100000 topstav nic lepšiho neseženeš

100 tisíc km je u 13 let starého BMW e39 sci-fi.

das*

Souhlas! Necelých 8 000 za rok? U BMW? :-D Najezdím 30 000/rok a to moc nejezdím...

hodnocení

0x
Roomster 1.9 TDI. 2007. Spokojenost

hodnocení

0x

Citroen Xantie 1,8i16V 81kW second edition+Winter packem.výkonově slabota,těch 110 kobylek,ale jinak *palec**srdce*,sháněl jsem a chtěl , žel nesehnal jsem totéž ale 3,0i V6 v LPG-nesehnatelné vůbec a tehdy nebylo ani 2,1TD 80kW.Spotřeba kolem 9 l bez ohledu na roční období,dálky kolem 7 ale 90% jízd je městských!

doplněno 29.10.15 19:10:

První foto ještě s původní RZ po koupi.druhé foto -jako off road,servisní poloha!

Jake mate auto a s jakym motorem? #2
Jake mate auto a s jakym motorem? #3

hodnocení

0x

Fabcu 2002 1,4 8V 50kW. Jiz pres 200k km a furt jezdi jak diva.

N.D. za par kacek , spravi kazdy , gumy za pakatel , neni co resit.

90% jizdy do roboty (2x 15km) , pak globus , kauf.

Rodinka sem tam cca 120km.

Dovolenka po ČR.

Spokojenost. Pockam az umre kastle. Motor nesmrtelny.

solenza*
hodnocení

0x

Škoda Favorit 1990. 1,3 LPG 46 kW

VW Transporter 4 1995 1,9 TD 50 kW

doplněno 29.10.15 17:05:

Favorit

Transporter

doplněno 30.10.15 01:10:

diesel: A to jsem ještě do alba nestihl přidat fotky po poslední repasi karoserie.:)

doplněno 01.11.15 19:48:

Taj už jsem přidal fotky po poslední repasi karoserie do alba Favorit.;)

To fáčko je voňavka*palec*,asi je to *srdce*,holt FAVORIT !

das*
hodnocení

0x

Ford Mondeo Mk3 r.v.2006

- 2,2 TDCI CHIP na 134kw 420Nm

- Spotřeba 4,8 - 6,8 na 100Km podle stylu jízdy a zatížení(i s 1,6t vlekem 6,5l/100km).

- V plné palbě(kůže, vyhřev čelního skla, zrcátek, sedaček, televize - super v kolonách a těch je poslední dobou mooooc...).

Vystřídal jsem spoustu aut ale tohle je nejlepší co jsem kdy řídil. Komfort, odezva žízení, ta radost z řízení a velmi široké použití... Neměnil bych ani za novější model.

Jediný problém jsou problematické comon-rail vstřiky. Jednou příde čas na jejich repasi a v tom nejhorším případě to i s čerpadlem činí 40tisíc. Ale jinak žádné rozvody(jsou řetězové) a jen běžná údržba. Ještě mě nenechal NIKDE viset... pro MĚ bez konkurence.

Jake mate auto a s jakym motorem? #4
solenza*

To je z bazaru z HK za Ternem? Odtamtud máme v rodimě jedničkovou Fabii.

das*

Jo je to z Hradce. Super skušenost s nimi. Pučili mi auto se slovy: dej mi nějakej doklad, tady sou klíčky a jeď kam chceš... Neměli problém ani s prohlídkou v servise před koupí a auto má poctivý nájezd km (za ty roky už všímavý člověk pozná) a žádné zkryté vady... Fakt super. Jel jsem pro něj tenkrát cca 160 km. Hned první auto na seznamu, po dlouhém internetovém výběru.

mate59
hodnocení

0x

Peugeot 407 1,6 benzín, 92kW,model 2009, 83000 km, koupený nový,uplne bez problémú,spotřeba 7,00lt/100 km.

hodnocení

0x

Octavia 2.0 TDI 2010

manželka Fabia combi 1.6 TDI 2012

cl
hodnocení

0x

Renault Megane CC a Ford Fusion oba benzín 1,6 16V oba 2006 s tím že kabriolet budu možná muset příští rok vyměnit za něco pětidveřového :(

jerrysek*
hodnocení

0x
BMW E36 compact 318tds (nafta 1,7 66kW), rv. 2000, spotřeba cca 5,5l/100km. Najeto 206 000 km a jezdí parádně.

kudos
hodnocení

0x

Už asi čtyři roky mám VW Polo z Áček na benzín. Zatím jezdí dobře, nic se nepo**rá, takže měnit neplánuju

8xe2u
hodnocení

0x

Uvedu pouze to, s kterým najedu většinu km.

Škoda Pick-Up 1.3 mpi LPG. Najeto cca 460tis km. Zlaté auto, nic po mě skoro nechce. Jen jezdí.

Při dnešních cenách jezdím do 1kč za 1km.

takjan*

BMW 540i A V plynu, samozřejmě

jentak*
hodnocení

0x

Ford Galaxy,2,3l,107kW, B/LPG, kromě typickejch závad, jako např. stabilizační tyčky, nic extra. Jinak naprostá spokojenost. Během používání shořela spojka klimatizace. Dodnes neopraveno, nějak mi to kvůli těm pár dnům v létě, za ty peníze nestojí.

ujendys*
hodnocení

0x

jééé těch už bylo ilepších ted mám citroen xantia rok 95 1.8 benzin 74kw je to na mě slabí když potřebuju předjet trápim se dřív jsem měl xantii 2.0 benzin 97kw to byla paráda

takjan*

220kW je paráda:))

Ujendysi-někdy mně připadne málo i těch 81kW v mé xantuši ale když mne v kopci chce předjet naložená fóbie "Haťapka" a snaží se a snaží(většinou kloboučník sváteční) tak těch 110kobylek je dosti!Sen Xantie 3,0i V6 nebo 2,0 TCT

layborrr

to diesel - v C 5 máš těch 3 litrů 152 kW na výběr dost ,

turek*
hodnocení

0x

Octavia II 103kW 2.0 TDi v automatu. Jezdím s ní 5 let, zatím spokojenost. Preferuji benzin, ale tohle byl dobrý kup v rámci rodiny.

jarius*
hodnocení

0x

Manželka má Seat Ibiza 6L 2007 1,4 63kw - celkem málo žere a celkem i levné na díly.

Ká mám přesně opak :D

Mercedes ML W163 2000 4,3 200kw - je to v plynu tak spotřeba jde, díly horší, ale ten výkon je dostačující :) A nemá překážku :)

tothgyomber
hodnocení

0x
Renault Twingo 1,2 40kw,90Nm :D sračka auto no
danis

ale zas lepší, jak chodit pěšky;)

stranger*
hodnocení

0x

Octavia 1 1.9TDI-PD 74kW 4x4 (r.v. 2002)

Jake mate auto a s jakym motorem? #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]