Nejste přihlášen/a.
Zdravim zajimalo by mne jake mate kdo vozidlo a hlavne s jakym motorem benzin / nafta / LPG / CNG / hybrid. + spokojenost.
Dekuji za odpovedi
1. Honda CR-V, rv. 2003, benzín iVTEC 2.0 / 110 kW
2. Suzuki SX4. rv. 2013, benzín 1.6 / 88 kW
3. Kia Sportage, rv. 2015, diesel CRDi 2.0 / 135 kW
Honda už se chystá na cestu z domu, nicméně 10 let naprosto bezúdržbové auto. V poslední době už je potřeba sem tam něco vyměnit. Nicméně docela vysoká spotřeba v podstatě nezávisle na stylu jízdy. Zbylá dvě jsou nová, tedy zatím bez problémů.
Citroen Xantie 1,8i16V 81kW second edition+Winter packem.výkonově slabota,těch 110 kobylek,ale jinak ,sháněl jsem a chtěl , žel nesehnal jsem totéž ale 3,0i V6 v LPG-nesehnatelné vůbec a tehdy nebylo ani 2,1TD 80kW.Spotřeba kolem 9 l bez ohledu na roční období,dálky kolem 7 ale 90% jízd je městských!
První foto ještě s původní RZ po koupi.druhé foto -jako off road,servisní poloha!
Škoda Favorit 1990. 1,3 LPG 46 kW
VW Transporter 4 1995 1,9 TD 50 kW
diesel: A to jsem ještě do alba nestihl přidat fotky po poslední repasi karoserie.
Taj už jsem přidal fotky po poslední repasi karoserie do alba Favorit.
Ford Mondeo Mk3 r.v.2006
- 2,2 TDCI CHIP na 134kw 420Nm
- Spotřeba 4,8 - 6,8 na 100Km podle stylu jízdy a zatížení(i s 1,6t vlekem 6,5l/100km).
- V plné palbě(kůže, vyhřev čelního skla, zrcátek, sedaček, televize - super v kolonách a těch je poslední dobou mooooc...).
Vystřídal jsem spoustu aut ale tohle je nejlepší co jsem kdy řídil. Komfort, odezva žízení, ta radost z řízení a velmi široké použití... Neměnil bych ani za novější model.
Jediný problém jsou problematické comon-rail vstřiky. Jednou příde čas na jejich repasi a v tom nejhorším případě to i s čerpadlem činí 40tisíc. Ale jinak žádné rozvody(jsou řetězové) a jen běžná údržba. Ještě mě nenechal NIKDE viset... pro MĚ bez konkurence.
Jo je to z Hradce. Super skušenost s nimi. Pučili mi auto se slovy: dej mi nějakej doklad, tady sou klíčky a jeď kam chceš... Neměli problém ani s prohlídkou v servise před koupí a auto má poctivý nájezd km (za ty roky už všímavý člověk pozná) a žádné zkryté vady... Fakt super. Jel jsem pro něj tenkrát cca 160 km. Hned první auto na seznamu, po dlouhém internetovém výběru.
jééé těch už bylo ilepších ted mám citroen xantia rok 95 1.8 benzin 74kw je to na mě slabí když potřebuju předjet trápim se dřív jsem měl xantii 2.0 benzin 97kw to byla paráda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.