Nejste přihlášen/a.
Zdravím,můj táta má peugeot 205 cabrio a pomalu se mu rozpadá sřecha,jelikož bude mít narozeniny chtěla bych mu udělat radost a sehnat mu jí ,novou nebo i starší ale projela jsem co sem mohla a sehnat nemůžu...poradí někdo
Nejspis by sla jeste sehnat jako ND primo od Peugeotu. Jenze tyhle strechy byvaji silene drahe, pac se dodavaji pouze cele. Tedy i s kompletnim mechanizmem.
pokud neni nikde zachoivala k mani, tak nejjednodussi moznost je zajet s autem k sikovnemu autocalounikovi, ktery se na tohle specializuje a kostru strechy nove potahne. Bude to naprosto nove a vyjde levneji nez nova koupena.
No peugeot to bylo první co jsem řešila a tam se sehnat nedá,zkoušela jsem i hledat na internetu ale asi to moc neumím a nebo tam nic není.Autočalouník slyším poprvé ani nevím jestli tu nějakého máme?No ale není to moc reálné ptž táta auto potřebuje a tam by to bylo na dýl
Tak mu prozatim pujcis svoje auto, nebo tak neco. Autocalounictvi je dost. Koukni na googel.
A kdyz priplatis, tak to pujde urcite i prednostne v co nejkratsim terminu.
Jetou bych precejenom jako darek nedaval a zachovalou, velmi dobre vypadajici fakt asi jen tak nesezenes.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.