Nejste přihlášen/a.
Dobrý den superporadno. Tak teď jsem z toho jelen a to nevím,zda mám ještě parohy. Koupil jsem ojeté auto a domluvil se s majitelem,že se společně vyhneme bursíkovnému. A to tak,že původní majitel bude stále zapsán jako vlastník a já budu zapsán jako provozovatel (poplatek za změnu údajů činí 50kč) Samozřejmě jsme sepsali kupní smlouvu. Na příslušném registru vozidel jsem rychle vystřízlivěl,je to dle úředníka změna v registraci,tudíž se musí zaplatit kouřovné (3000) Neví tady někdo jak to tedy je? Připadá mě,že stát se topí v dluzích a shání prachy kde se dá. A to do něj každý měsíc vrážím daň. Osobně si myslím,že autotrh si ty své trabanty,žigulíky a jiná historická auta sám vytlačí. Ono už dnes je vzácnost potkat Wartburga,třeba. Díky za vševědnu,hezký den.
Zápis provozovatele do registru vozidel a TP je v podatatě registrace, vyžaduje se přitom protokol o evidenční kontrole a také podle zákona č.383/2008 Sb. ekologická daň.
Přiznám se, že nechápu, jak si staticíce lidí nechají od několika poslanců ... na hlavu a platí a platí a platí...Teď to padlo na Vás...Hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.