Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PitBike 125 - Problém s motorem

Od: pitbikecz odpovědí: 1 změna:

Zdravím, mám problém s mým motorem, který jsem na PitBike namontoval.

Mám 2 motory, ten, který jsem tam měl doteď, fungoval bez problému, akorát už bylo trochu vyšastané řazení a byl skoro nadlidský úkol zařadit neutrál.

Měl jsem doma ještě jeden stejný motor, jen jinou značku (Ten první je KXD a druhý Lifan, oba 125CCM).

No a ten druhý jsem tam teda namontoval, jelikož je v dobrém stavu, má dobrý kompres a krásně jde zařadit neutrál.

Dal jsem tam zapalování a nastartoval.

Motor mi nastartuje na šlápnutí, ale střílí, dokonce z výfuku lítají jiskry a motor nejde vůbec do otáček.

Zkusil jsem posunout snímač, pomohlo to a chvíli to jelo dobře, jezdil jsem asi 5 minut, šlo to krásně do otáček a po těch 5ti minutách zase začal motor střílet, nešel do otáček.

Nevíte, kde by mohla být chyba? Vůbec netuším, co s tím, jestli to nejsou třeba špatně seřízené ventily? Do ventilů jsem nikdy nevrtal, tak nevím, jak otestovat, zda jsou dobře nastavené..

Děkuji všem za jakoukoli radu!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já bych to viděl na špatně nastavené zapalování (předstih)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]