Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renault scenic nejde zařadit zpátečka

Od: petroch25® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám Renault Scenic r.v. 2000 a dnes se mi stalo při zařazení zpátečky (zatahnutí manžety na řadicí páce) povolil tah a nejde mi zařadit zpátečka - jen jízda dopředu...poraďte prosím :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalcz30*
hodnocení

0x

To se mi u Chamade stalo taky. Prasklo lanko z kroužku řadící páky, takže vyměnit. Takhle z ničeho nevycouváš. Já to řešil tak, že jsem auto dozadu tlačil (chtěl jsem ušetřit), až jsem si orval dveře, takže se mi to trochu prodražilo... *smich*

hodnocení

a jak se to lanko vyměňuje a kolik stojí?

Na forum.renault.cz nebo renault.forum.cz se po registraci a přihlášení dostaneš do sekce návodů. Je tam knížka "jak na to" kde je vše do šroubku popsáno. Ta knížka se ti doma určitě neztratí. Kdyby se snad stalo, že link na stažení nebude funkční, ozvi se mi přes zdejší souromou poštu a já ti to někam upnu. Předem ale hlásím že mám teď spoustu práce takže nemůžeš čekat okamžitou odezvu.
doplněno 26.10.15 14:24: Mám teda jen knížku pro roky výroby kolem 1998 ale závady kterou popisuješ budou mít stejné řešení celá desetiletí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]