Nejste přihlášen/a.
Ahoj rád bych se Vás zeptal, zda má někdo z vás pojištěné vozidlo u ČSOB pojištovny? Pokud ANO a stalo se vám něco s vozidlem vyplatily vám peníze bez problému? Jaká je podle Vás nejlepší pojišťovna na pojištění vozidla v hodnotě 260 000Kč.
Všem děkuji za odpověď.
Nejlepší pojišťovna je ta, která vám nabídne nejlepší cenu a přitom je dostatečně solventní k pojistnému plnění. Nedoporučuji tedy menší pojišťovny. Výše pojistného závisí na známostech a politice firmy... takže pojistit přes známého ředitele pobočky... přes firmu s "flotilou",...
Abyste neměl potíže s vyplacením plnění, musíte řádně platit pojistné a pokud je vůz na úvěr, musíte řádně platit splátky. V případě totální škody (tj. náklady na opravu nad 80% obecné ceny) plní pojišťovna nejprve úvěrové společnosti.
Velké pojišťovny - ČP, Axa, ČSOB - nemají potíže proplatit fakturu autorizovaného servisu. Pokud máte možnost výhodně pojistit právě tam, nebál bych se toho. Raději připlatím 2-3 stovky a mám jistotu. Takové pojišťovny jako "servisní , hasičská, triglav..." to bych obcházel velkým obloukem.
Ano mám u ČSOB poj,ale jen povinné s připojištěním skel.Zatím jsem spokojen,už asi 6 roků,a 3x škodní udállost-2x sklo (moje čelní )-poprvé hášeno na poj.,ta to zadala firmě-mechanik nafotil,vyměnil já doplatil nad rámec o odjel,podruhé jsem rovnou na danou fy-přijeli nafotili před a po vyměnili (přijeli přímo před stanoviště auta!) a odjeli a poté 1x natuklé cizí auto.Akorát mám autí v jinší cenové relaci,což neměni spokojenost jak s jejich službou tak s výší ceny,momentálně-pokud bych přecházel jinde,se stávajícím autí, nedostanu se na menší cenu než když ke stávající přídám ještě 500kč,bez 500 za připojištění skel!
Jmlc-Triglav již povinné v ČR nedělá,alespoň to před rokem či víc tvrdila,že nové již nebudou uzavírat a staré smlouvy nechají dojet!Navíc Triglav není malá ale možná větší nežli ČSIOB poj!
Srovnávací kalkulátory na netu nejsou všemocné. Zavolal jsem přímo do pojišťovny a zde mi nabídli ještě lepší cenu! Mám vše u Kooperativy, tedy povinné i havarijní. Povinné 70/70mil, havarijní 5% spoluúčast, připojištění všech skel do 10tis bez spoluúčati, připojištění srážky se zvěří se spoluúčastí 1tis, živel, vandalizmus, krádež, odtah v případě havárie nebo poruchy do 100km zdarma. Vozidlo nové, cena 300tis. Ročně necelých 8tis.komplet.
Pro mě jedině Allianz. Vyzkoušel jsem všechny, měl jsem hodně aut od malých až po těžkou techniku. Nabízí odtahy z celé Evropy zadrma, pokud jste cestovatelé a to za pakatel.
Nejhorší (pro mě) Kooperativa a Česká. Ta má pochybnou reklamu v tom, že slibuje peníze do pěti dnů, ale už jen malým písmem je poznamenáno, že po dodání všech podkladů. Jenomže dodáte kopii třeba ŘP a oni vám za 14 dní napíšou, že kopie ŘP chybí. Dodáte znovu a za 14 dná chybí zase něco jiného. Poslední plnění české u mě trvalo 17 měsíců. A to se nejednalo o žádnou dopravní nehodu, kde by byl třeba nějaký spor s druhou stranou.
Když jsem kupoval v roce 2012 novou daciu logan.Dal sem na Generali.Poviné+havar pojištění+sklo.Celkem jsem platil do dnes 7860kč za rok.Nechal jsem si to letos přepočítat a pov+hav pojištění přes klik u axa pojištovny za 4514kč.Docela velkej rozdíl.Použij srovnávače.Nechej to každej rok přepočítat.Auto padá na ceně a s ním i pojištění.Na druhou stranu kooperativa ,česká a některé další tě můžou pěkně oškubat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.