Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ošulit gps lokátor-štěnici

Od: alfonso odpovědí: 23 změna:

Zdravím,začal jsem dělat ve firmě vše vrámci vklidu nicméně nám chcou dát do auta štěnici což je problém,toto auto už mělo poruchu a přidělil nám jiné práci si uděláme na 4 hodinky a zbytek si dem po svým a potom akorát pípneme což mě vyhovuje ale s jiným autem co mělo gps nás vyhmátly a už dělali problémy,ted nám to chcou dat do auta,nevite jak to ušulit kolega říkal že na to stačí dát desky nebo celofán ale jak identifikovat kde je?Díky

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
No Vás bych chtěl mít za zaměstnance..
Já měl GPS v autě 2 roky a vždy jsem si dokázal vše obhájit..Zkuste to také.
I kdyby se Vám nějak podařilo GPS odstínit (což velmi, ale velmi pochybuji), tak to samozřejmě zaměstnavatele "trkne".
Řekněte si o dvojnásobný plat a budete to na 8h mít akorát.Zaměstnavatel může pak jednoho z Vás propustit a proti tomu jistě nebude nic mít, naopak Vás pochválí.

cicko*
hodnocení

2x

Nejlépe nad tím vyzrajete, že dáte výpověď sám a nebudete zbytečně čekat na vyhazov.

alfonso
hodnocení

Potřeboval bych spiš poradit jak ji odstínit stím žebych to dělal sám za jiný peníze na 8 hodin sem mu říkal ale řikal že to je práce pro dva

Potřeboval bych spiš poradit jak ji odstínit stím žebych to dělal sám za jiný peníze na 8 hodin sem mu říkal ale řikal že to je práce pro dva

Přiznávám,. že tuto větu se mi nepodařilo dekódovat. Ovšem nějak tak matně tuším, že se snažíte očůrat sledování vozidel. Asi takhle- odstínit to, samozřejmě, jde. Stejně jako zarušit, či vypnout pojistkou. Ovšem zaměstnavatel by musel být naprosto ,,momentálně zaostalý´´ aby okamžitě nepochopil ,, vo co gou´´ obzvláště za předpokladu, že Vás už jednou načapal. Tudíž je vcelku jednoduše předvídatelné, že si na Vás posvítí. I za přepokladu, že se Vám podaří GPS umlčet, tak zaměstnavatele těžko přesvědčíte, že jste makal jako o život právě v době, kdy jste ,,zmizel z radaru´´. Navíc to má ještě jednu vychytávku - jde li o on-line systém, tak ten komunikuje přes GSM - tedy přes síť mobilních operátorů, takže i když umlčíte GPS, tak GSM Vás stejně napráská, protože díky identifikaci BTS je vcelku jednoduché zjistit., kde jste. Prostě úplně stejně, jako když voláte mobilem, tak je pro toho, kdo má přístup k datům velmi jednoduché zjistit, kde jste i bez GPS lokalizace.

Já jezdím s GPS už mnoho let a rozhodně s tím nemám problém - ten systém je vedený jako elektronická kniha jízd, takže nemusím vypisovat papíry, což jsem bral vždy jako opruz. Jestli zaměstnavatel kontroluje můj log - to nevím. Za celý ty leta nebyl jediný problém. Možná proto, že prostě nepodvádím s hodinami ani černými jízdami. Přičemž to, že si služebákem zajedu pár km do města něco zařídit, či koupit, nikdo neřeší..

ladinpraha*

Pokud je to z nějakých důvodů práce pro dva, tak ji zaměstnavatel nenechá dělat pouze jednoho. Jestliže práci stihnete ta polovinu pracovní doby tak je logické, že zaměstnavatel bude požadovat dvojnásobný výkon. Ošulit se to nedá. Dá se jistě vyřadit z provozu několika způsoby, ale věř tomu, že se to pozná. A v tom okamžiku jsi bez práce.

doktpr365*
hodnocení

2x

Jde to třeba rušičkou. Taky nám to namontovali do aut a dokonce jsme hlídaný dvakrát nebo auto. Přez GPS a GSM. Jak mile použiješ rušičku hned zaměstnavatel a firma která to namontovala a má to pod palcem se dozví že se auto se ztratilo ze signálu.Hned ti volají co se děje,jestli auto někdo neukradl atd.

elektroo.cz/...

hodnocení

2x
Nějak matně tuším,že se sanžíte podvádět zaměstnavatele a my ,ostatní radci zde Vám máme k tomu napomáhat a sami porušovat zdejší pravidla? Viz : Z7 - poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.Zdroj: poradte.cz/... sebe Vám píšu NE a dám radu-pokud sám od sebe neumíte zaměstnavatele podvést tak to ani nedělejte!

lkvu
hodnocení

1x

Jo a zaměstnavatel si určitě nevšimne, že vám to nefunguje.

A kdyby zjistil, že to nefunguje, tak co myslíte, že si řekne:

a) gps jim jistě nefunguje proto, že jezdí celý den tak, jak mají

b) už podruhý se mě snaží ojebat a to ještě tak hloupým způsobem

kvt
hodnocení

1x

Víte, já ho trochu chápu, byť neobhajuji. Můj příklad: Pracuji u kurýrní společnosti. Také nám před časem s velkou slávou dali GPS do auta. Nevadí mi to, protože celý den mám lítání až nad hlavu a problém vůbec stíhat. Ale čas od času se stane (teď před vánocemi tedy rozhodně ne), že mám všechno hotovo a třeba hodinu nebo víc prostě není co dělat. Ani při dobré vůli si nemohu žádnou užitečnou práci vymyslet, třeba jet někam pomoci přetíženému kolegovi, protože musím zůstat ve svém rajónu, neboť si mě může kdykoli objednat zákazník. A teď co s tou volnou hodinou? Můžu zůstat stát někde na benzínce, parkovišti či u silnice. Aby bylo na GPS vidět, že se nikde neschovávám. Problém je, že mě tam vidí naši zákazníci, kteří si hned neodpustí poznámky typu "viděli jsme vás půl dne (jak si hned lidé přidají) stát na parkovišti, to se asi moc nepřetrhnete za ty peníze co vám dáváme...", ideálně to hned píšou či volají do firmy, a byť jste v právu, už se o vás mluví. Dobře, tak se zašijete někde v hloubi lesa, kde vás celý den nikdo neuvidí. Ale zase to vypadá blbě na té GPS, šéf vidí, že kolegové lítají a vy jste už hodinu v lese... Úplný extrém by bylo jezdit zbůhdarma po kraji a předstírat práci, to by sice zákazníci možná ocenili, ale šéfové určitě ne. Takhle to je všechno logické a zákonné, ale problém je, když je šéf pitomec, se kterým není řeč a odpověď na otázku "co mám tedy dělat" vám nedá. Stresující je, že člověk poctivě maká celé dny od nevidím do nevidím, a když má jednou trochu volněji nebo mu zbyde nějaká ta minuta času, hned se cítí provinile, protože ví, že Velký bratr to vidí...

alfonso
hodnocení

Zdravím,tak vyřešeno včera mě přišla rušička lampionprani.eu/... ted si budou muset najít jinou hračku,že je to baví akorát musíme utrácet zbytečně peníze

ladinpraha*

Doufám, že se stejně tak pochlubíš, až vedle tebe zastaví tvůj šéf a vyžádá si klíče od vozu.

Svatá prostoto! Ano, GPS zarušíte, ale mám silný pocit, že Vaši šéfové si nepořídí jinou hračku, ale jiného šoféra... A pokud bude Váš šéf naštvaný, není nic jednoduššího, než prásknout Vás na ČTÚ a ujišťuji Vás, že pokuta za provozování nepovoleného vysílače (rušičky) není v řádu tisíců. Ale každý svého štěstí strůjcem...

A co myslíš, že se teď stane? Tvý šéfové si řeknou, ona ta Alfonsova GPS nějak nejde, ale to nevadí, život jde dál. Ať si vyvádí co chce.

Nejspíš si nenajdou jinou hračku, ale jinýho šoféra. Ale to je tvůj boj.

Doufám, že tady za čas nebude dotaz, vyhodili mě z práce, co mám dělat?

kvt

Toto je naivní řešení. Asi jako očekávat, že se vyhnu placení pokut tím, že nebudu přebírat poštu...

dam®

Kluci, řešíte ignoranta neznalého, tuším, že se jeho pochlapení už nedozvíme konec, nebude mít ani na vlastní mob., natož net, jediné čeho se dočká, že bude na listině nežádoucích v dopravě. Třeba ten dětina ani netuší, že jeho prac. mob. může být taky prostorově sledovatelný...

zakus*
hodnocení

0x

Dá se úplně všechno. Za pár kaček se dá koupit GPS a GSM rušička.

Součástí balíku dat odeslaných GPS je pozice, km a spousta dalších volitelných údajů, takže to použijete max. 1 nebo dvakrát a už to neokecáte. Když jste takový pracant určitě nebude problém dělat sám na sebe a nebudete muset ojebávat (omluva zo to slovo) zaměstnavatele.

hodnocení

0x
Pokud to je jen modul , tak dat do alobalu ci do krabicky vystlane alobalem.

hodnocení

0x

Pokud víte jak funguje GPS, tak byste měl vědět, že se na to přijde. Pokud nevíte pak vám to říkám. Nelze ošulit GPS tak, aby cesta na sebe navazovala. GPS pravděpodobně stejně posílá i stav km, takže najednou naskočí rozdíl. Když chcete jet za svoji fuškou, tak si na to pořidte svoje auto, ale i to je sprosté jednání, nezlobte se.

michalcz30*
hodnocení

0x

To nebude šéfovi divný, že je auto nedohledatelné? Věř tomu, že má na tvé místo hafo náhradníků, které GPS lokátor pálit nebude ...

mzxy*
hodnocení

0x

dej auto do Blanky nebo někam do "stínu", klidně pod most

tam družice nikoho nenajde

asd1
hodnocení

0x

Pohled zaměstnavatele - auto zmizí ze signálu = hned zjišťuju co se děje (možná krádež auta). Vysvětlení zaměstnance ověřuju, pokud zjistim že lže tak vyhazov na hodinu - o takového nestojim. To by musel být nenahraditelný člověk aby mu tohle šlo tolerovat, a tomu bych zase bez problému dovolil jezdit kam potřebuje (pokud stíhá svojí práci a nezneužívá toho)

Lepší je dohoda co můžeš a co ne.

Ošulit GPS samozřejmě jde, ale ne odstíněním nebo vypnutím.

mzxy*

pokud nejd o bezpečnostní agenturu, nikdo to online nesleduje, protože jsou s tím spojeny další náklady, ale kdykoliv lze vystisknbou přesnou mapu pohybu vozidla včetně času jízdy a stání...

účinný nástroj na flákače jako tazatel , kterých se teď firma elegantně zbaví

hodnocení

0x

palec nahoru...rozesmál jste mne...to si myslíte když tu štěnici nějak omezíte ve vysílání tak jste king a Vaši zaměstnavatelé jsou idio.ti...no Vaše volba ...tipuji že už nám asi nenapíšete jak to celé dopadlo...na druhou stranu,kdybyste Vy byl séf a měl takové zaměstnance jako Vy líbilo by se Vám to?A jak jste psal,že jste začal!- dělat ve firmě,většinu lidí by nenapadla taková věc když by někde začínali a ještě to zveřejňovat...jste asi hodně dobrý borec ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]