Nejste přihlášen/a.
Zdravím, rád bych se optal zda má někdo zkušenost s párováním centrálu u Š. Felicie, s original centrální jednotkou VD8 VEA 4012 - bohužel jsem musel vyndat baterii z auta , tudíž jednotka pravděpodobně zapoměla klíčenky, a bohužel, se mi teď nedaří přijít na to jak je zpět spárovat. Pokud by náhodou někdo věděl, byl bych převelice vděčný
centrál ve feliciích co si pamatuju byl bez dálkového ovládání
ty dálky se dodělávali a de o různé uni dálky je třeba zjistit který typ tý uni dálky je v autě a napsat nebo zkusit poslat fota těch ovladačů popřípadě foto tý ŘJ uni dálkového ovládání
Byl modul Brano jednotky na Centrál pro Škoda origo centrály a DO jednotka od tuším Metasystému nebo u Favorita Alarm Scarico, který měl v sobě i dálku. Vše origo a žádné UNI.
Poradil bych, ale mám zkušenosti jen s Scarico jednotkou a Brano centrálem bez DO
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.