Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Š. Felicia - spárování DO centrálního z

Od: jamesf odpovědí: 3 změna:

Zdravím, rád bych se optal zda má někdo zkušenost s párováním centrálu u Š. Felicie, s original centrální jednotkou VD8 VEA 4012 - bohužel jsem musel vyndat baterii z auta , tudíž jednotka pravděpodobně zapoměla klíčenky, a bohužel, se mi teď nedaří přijít na to jak je zpět spárovat. Pokud by náhodou někdo věděl, byl bych převelice vděčný

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

centrál ve feliciích co si pamatuju byl bez dálkového ovládání

ty dálky se dodělávali a de o různé uni dálky je třeba zjistit který typ tý uni dálky je v autě a napsat nebo zkusit poslat fota těch ovladačů popřípadě foto tý ŘJ uni dálkového ovládání

gumid

Byl modul Brano jednotky na Centrál pro Škoda origo centrály a DO jednotka od tuším Metasystému nebo u Favorita Alarm Scarico, který měl v sobě i dálku. Vše origo a žádné UNI.

Poradil bych, ale mám zkušenosti jen s Scarico jednotkou a Brano centrálem bez DO

drahos

Gumide ahoj,

mám Škodu Forman Solitaire a potřeboval bych spárovat alarm Scarico s originálními dálkovými ovladači, je na to nějaký postup či návod? Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]