Nejste přihlášen/a.
V jedné vedlejší otázce jsme narazili na typ ložiska použitého v zadním náboji Fabie (2004). Chtěl bych dohledat kolik za toto asi běžné ložisko chce nějaký CZ/SK výrobce (ZVL,ZKL, ...) a porovnat ho s cenou, kterou si za ložisko neznámého výrobce nebo naopak velmi známého výrobce (SKF, FAG, ...) účtují e-shopy s nahradními díly pro Škodovky. Nezjišťoval jsem, jakého konkrétního výrobce ložisek používá přímo Škoda do svých originálních dílu a také by mě to zajímalo.
Zjistil jsem, že by to měla být kuželíková ložiska určitých, snad palcových (), rozměrů [ 1, 2], ale další parametry nevím. Nemůžu tak dát dohromady přesné označení a tedy se nemůžu začít rozhlížet po e-shopech a webech zaměřených na prodej ložisek.
Potřebuji tedy pomoc někoho, pro koho jsou ložiska denním chlebem a dokáže mě provézt džunglí
Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.