Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesvítí mi brzdová světla a bliká

Od: samurraj® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám problém s autem. Jedná se o Octavia I. 1,9 TDI.

Najednou z ničeho nic mi začala blikat kontrolka žhavení během jízdy a poté jsem zjistil, že mi nesvítí brzdová světla. Zkoušel jsem vyměnit žárovky, pojistky a nic. Nevíte, co by to mohlo být, kde je problém? Podotýkám, že jsem si nechal vyměnit v servisu brzdové kotouče a destičky a asi za 2 dny to začlo blbnout, ale s tím to asi nijak nesouvisí.

Děkuji za pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Brzdový spínač, zaležitost 200-300kč,jinak je to celkem známá záležitost,stači pohledat na internetu.Mám tím taky zkušenost.

hodnocení

aha, tak Vám děkuji za odpověď a někde se pokusím ten spínač sehnat.

hodnocení

0x

ano je vadný brzdový spínač pokud to napíchneš na diagnostiku ten ti to potvrdí ;)

hodnocení

0x

jenom bych podotknul,že pokud pán ten spínač nikdy neměnil tak ať to raději přenechá někomu kdo se v tom vyzná...dá se neodbornou montáží zničit...přece je to jenom plast... a ceny můžou být tak hodně rozdílné podle obchodu -nejlevnější jsem sehnal z Polska a je tam už přes dva roky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]