Nejste přihlášen/a.
zduř mám problem na pežotu 206 1.6 16V 2001 když nějakou dobu jedu tak 15min tak otvorim kapotu a u lamdy kouří bílej dým a jde citit vuně spálení nevím zda na ni kape olej ale to by vonělo jinak.Voní to jak když se palijou kábly nebo tak něco nevíte co to muže být kamoš říkal že je KO kat. nebo lambda
a ještě blbá otázka co by zapříčinilo to kdybych jezdil s vadnou lambdou?
Blbá otázka?Ani ne-záleží co Vám Piškotík dělá.pokud je vše mimo ten čmoudík OK-neřešil bych lambadu ale jen ten čmoudík.Na studeném (U horkého hrozí spálení) poutírejte okolí lambdy a průběžně kontrolujte,pkd by na ni kapal oil asi by se to bylo vidět,pak mne napdalo jarovou vodou potřít za chodu okolo lambdy-spoj-unikají li spaliny-půjdou díky jaru bublinky a víte,že je nutnu utěsnit-pak může i kecat!Ale pže asi tomu nehovíte a zřejmě ani kámoš-dejte to skušenému mechoši.Pokud byste byl JH tak bych pár znalců na PSA doporučil.Jinak-tento týden se to tu řešilo-zvýšená spotřeba místo normálu až 2x vyšší,dále může způsobit špatné starty,nebo cukat při jízdě.Ono spíše záleží jak vadná,mně například nyní po výměně lambdy klesla spotřeba o cca2 litry na motoru stejné stáje jako Váš ,ale 1,8i16V 81kW
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.