Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestartuje mi moto

Od: ondramlynar* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, moc Vás prosím, poraďte mi: mám novou motorku chopper xt50 king, mám ho dva dny, ráno jsem na něm jezdil a dnes večer jsem se chtěl ještě projet a moto nešlo nastartovat (elek. ani nožním startérem), baterkou to neni protože se to jakoby otáčí ale nechytne to. Prosím moc poraďte

Předem dekuji prosím kdyžtak pište na mail( ale neni to nutné) Mlynar

doplněno 07.08.09 20:57:

moto nehází jiskru

doplněno 07.08.09 21:23:

Dobrý večer, moto jsem ted zkoušel a vždy když jsme odpojili svíčku tak byla mokrá a na kousku tmavá až černá prosím co to může znamenat?

doplněno 07.08.09 22:08:

paráda už se mi ulevilo, moto už funguje, nakonec jsme otřeli svíčku a problém byl, že 2 poly svíčky nebyly správně daleko od sebe, trochu jsme ji očistili a vše funguje

jen jsem se jestě chtěl zeptat jakto, že je svíčka mokrá

děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdyz moto nehazi jiskru, zkuste jinou svicku.

Jestli ma motorka chcipak, tak se nejprve ale ujisti, ze je ve spravne poloze. Je to sice blbost, ale nebyl bys prvni ani posledni.

Pokud ani po vymene svicky nehazi jiskru, vem motorku na reklamaci. Rikas, ze je nova, tak se v ni moc nevrtej a reklamuj ji.

ondramlynar*
hodnocení

dobrý večer moto jsem zkoušel a když jsem vyndal svíčku byla morká a trochu černá, v jiném příspěvku měl někdo podobný problém jako já a někdo mu odepsal že to může být chyba v bohatosti směsi , prosím jak by ste mi mohl dál poradit..

Předem Děkuji

Psal si, ze moto nehazi jiskru. Pak to ale nema nic spolecneho s bohatosti smesi. Stejne tak, pokud si se v tom nevrtal, tak se behem jednoho dne bohatost urcite nerozstelovala. A pri spatne bohatosti motor stale pobezi, i kdyz treba spatne, nebo bude alespon slibovat..

Rozhodni se, jak je to s tou svickou. Hazi nebo nehazi? To hadas, nebo si to zjistil. Vis, jak to zjistit?

Takhle to ale pujde tezko vyresit. Problemu muze byt cela rada, od tech nejtrivialnejsich, jako je to vypnute zapalovani, ci uzavreny kohoutek paliva, az po nejake poskozeni. Ja je to tu muzu postupne vyjmenovavat a Ty budes zkouset, zda je to v poradku? To prece nejde.

Pokud je moto nove a v zaruce, tak jedine do servisu. Neodbornou manipulaci bys mohl take o zaruku prijit. Chapu, ze se blizi vikend a chtel by si jezdit, ale takhle se to fakt bude tezko resit.

doplněno 07.08.09 21:43:

Clovece. Co to mas za moto. My to na googlu pri zbeznem shlednuti nenaslo ani jeden odkaz. Ze je to Made in China.

Je to ctyrtak nebo dvoutakt? Zkus to roztlacit. Ale opatrne se spojkou.

swory
hodnocení

0x

kdyz rikate ze svicka je mokra tak to spatne pali nastavte si predstich a odtrh

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]