Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto z aaa

Od: lopkac1 odpovědí: 11 změna:
Zdravim, premyslim na koupi auta z AAA chtel bych nejaky rady jestli koupit nebo sr na to vykaslat :D diky
Auto z aaa

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

4x

Furt dokola. Podívejte se, někdo je spokojený, někdo nasraný, ale platí to u jakékoli koupě, kde se necháte doběhnout. Takže je to jen a pouze na vás. Vemte si schopného mechanika, nechte prověřit stav, smlouvejte!. Jakou radu vlastně čekáte, když to auto nikdo nezná?

zuzanka*

Presne jak rikate, nekdo je a nekdo neni spokojeny, my jsme u nich ale spokojeny byly

tycoon*
hodnocení

2x

Tahle RS má piezovstřikovače PD a ty byly proslulé svou nespolehlivostí. Prý už existuje vylepšená verze těch vstřikovačů, těžko říct, jestli to funguje. Navíc to mělo filtr pevných částic, který se pořád zanášel, skoro všichni majitelé ho nechali odstranit, takže auta nejsou způsobilá k provozu na pozemních komunikacích. Jestli chcete Octavii RS, tak doporučitelné je pouze s motorem TFSI s kódem motoru BWA (pozor na novější TSI s kódem CCZA).

layborr*

Stačí si přečíst tuto jejich frázi -

AAA AUTO neodpovídá za správnost, úplnost či aktuálnost obsahu internetových stránek, jakož i za aktuálnost nabídky vozidel na www.aaaauto.cz.

pochybuji že ho mají ,

ale po telefonu vám odkývají cokoliv a po příjezdu vnutí také cokoliv .

sateli*
hodnocení

2x

Auto z bazaru už jsem měla a už nikdy víc.Fakt vám vnutí co nechcete a auto vychválí do oblak a je po něm prd.Nejlépe je přímo od majitele.Původní majitel mi auto půjčil od pátku do pondělí abych si s ním jezdila a popřípadě zajela k mechanikovi,což jsem v pondělí udělala.Ten mi nákup schválil.Dohodu o zápůjče jsme udělali ústní.V případě že bych způsobila nehodu a auto nabourala.Tak že jsem asi měla velké štěstí na prodávajícího.Auto jsem v pondělí koupila.Už s ním jezdím od května a je úplně v pohodě a technickou prošlo napoprve.I tam mi řekl mechanik že jsem koupila dobře.PŘEJI VŠEM CO SE CHYSTAJÍ A KOUPI AUTA,ABY MĚLI TAKOVÉ ŠTĚSTÍ JAKO JÁ.

Jo vnutí,ale zase jen a pouze tomu kdo si to nechá vnutit!

Kolik prodejců Vám to tak udělá-zatím od dob co se o auta víc zajímám jste teprve druhá osoba co to takto měla ,první byl kolega z práce před roky,s tím že nechal udělat STK,pak rozvody a oleje s filtry na náklady prodávající a ,ěl ho asi 14 dnů než si skutečně "plácli"! Ale na druhou stranu-kde máte záruku, že soukromá osoba Vás nepodvede?NIKDE,koupě ojetiny je VŽDY sázka do loterie,záleží jen a pouze na znalostech kupujícího případně mechanika kterého si vezme ssebou a ani pak není záruka!

hodnocení

1x

Jak stále tvrdím - i v blbém bazaru se dá dobře koupit. Jen musíte mít dobré znalosti nebo s sebou dobrého mechanika. Tam je ale potíž v tom, že i nejlepší mechanik může mít jiné představy oproti vaší hlavě...

To ukecávání lidí je vyhlášený postup zvláště těchto velkých bazarů. Ale když jsem tam šel jednou omrknout auto a frajírek na mne při příchodu k nám už z 20ti metrů volal "tak co, chlapi, vybrali jste?" - poslal jsem ho do prdele a šel jinam. Přístup burana, který navíc o voze nevěděl nic, a přitom ho chtěl vychválit až do oblak...

daniel*
hodnocení

1x

Když si sebou vezmete mechanika a ověříte si v databázi na internetu VIN vozidla tak je to v pohodě. AAA jsou jako všechny ostatní autobazary mají dobré auta a mají auta na ho*no. Většina podvedených si koupí auto které jinde stojí 200tis za 150tis tam, nevezmou si mechanika auto neprohlédnou "jsou chytří jak rádio" a potom pláčou že se jim to rozpadne.

Znám spoustu lidí co si koupilo auto v AAAčkách, vzali si sebou mechanika, oni jim to v té garáži zvedli na zvedák mohl si to prohlédnout, projet se, zkontrolovat.

Ojeté auto je vždy tak trochu loterie.. ať koupíte kdekoliv, odkohokoliv - může to být super ale taky to může stát za prd

hodnocení

0x

RS bez maxidotu?

2007 je bohužel ještě PPD jak píše kolega.Moc to za to za to nestojí i když určitě jsou již vstřiky měněny...

mzxy*
hodnocení

0x
Vubec bych se nebal nejakych sdruzenych vstrikovacu, ale toho, kdo a jak s tim jezdil a jak bylo auto servisovano...na 50 procent bude stoceny tachometr

hodnocení

0x

Moje zkušenost z AAA v Brně. To co jsem si vybral z nabídky, když jsem došel na place nebylo. Nabízeli mně šunky a tvrdili, že dají slevu. Nakonec jsme se dohodli, že mně dovezou z jiné pobočky co jsem si vybeal a zavolají jak bude převezeno. Skutečně volali, ale zse nabízeli jinou Fabku, než slíbili. Takto se to opakovalo ještě třikrát. Nakonec jsem koupil od soukromé osoby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]