Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravidlo pravé ruky

Od: hankadc odpovědí: 8 změna:

zdravím vás všechny...

dnes jsem poprvé řešila tuto křižovatku...docela mě zaskočila...poraďte, díky :o)

Pravidlo pravé ruky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

x®
hodnocení

2x

Zde se to řešilo: poradte.cz/...

hankadc
hodnocení

moc děkuji...všem :o) dnes jsem to projela s opatrností a fajn domluvou s ost.řidiči...

hodnocení

2x
Není to složité.., ale trošku chyták.
Chyták je to v tom smyslu, že podle pravidel by se to mělo vyřešit určitým způsobem.., který je však v reálu (zejména pokud je křižovatka malá) neproveditelný.

hodnocení

1x

když vezmete pravidlo pravé ruky postupně u jednotlivých aut, tak zelené dá přednost červenému, červené dá přednost náklaďáku, náklaďák odbočuje vlevo, proto si najede co nejvíc doprostřed a pustí to zelené - teoreticky by se ten červený měl vejít za náklaďák a odbočit, pak by měl jet zelený a nakonec náklaďák dokončit odbočení - já bych řekla, že v reálu zkušený řidič náklaďáku mávne na červeného, ať jede, že ho pouští, pak projede zelený a nakonec náklaďák :)

hodnocení

1x

Já to řeším tak, že pokynu ženě, aby jela první.

hankadc
16.10.15 19:33
hodnocení

*palec*

trtr

Zdravím, já mám zkušenost, že stejně jede první a světe zařiď se. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]