Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Moc prosím o radu. Nevím jestli nelítám v průseru.
Minulí rok mi přišla upomínka od ČKP abych uhradil 4000 za období 3.7.2014 - 15.09.2014
Domluvil jsem si snimi splátkový kalendář. Ale neuhradil jsem ani korunu a do dnes 16.10.2015 mě nidko nekontaktoval ani nepřišel žádný dopis.
Je možné že je dluh zrušený. Nebo jen jsou ticho a čekaj aby mi pak napálili velkou částku?
Moc Děkuji za pomoc
To je otázka spíš pro právníka.ČKP ztratila sice možnost vymáhat dluhy,ale na druhé straně platí ,že domluvením splátkového kalendáře de facto uznáváte svůj dluh.Takže navštivte právníka.
Děkuji za odpověd.
A i když to bylo domluveno po telefonu. Nic písemnou formou odemne nemají.
Děkuji
K
Vy si myslíte, že tak důležité hovory si tyhle callcentra nezaznamenávají? Dohledat vás dle čísla a vytáhnout k soudu hovor starý x let je otázka minuty, možná tak dvou max.
Jste doslova a do písmene nahranej.
A jestli myslíte, že dluh udělá "Pink" a zmizí, tak to je taky špatně. Naopak, na lidi jako vy jen čekají exekutorská mafie, internet je plný příkladů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.