Nejste přihlášen/a.
ahoj všichni motoristi chci si pořídit autorádio a narazil jsem na značku LG LAC5900RN má tyto funkce:CD-DA/R/RW, MP3,WMA,AAC,10ekvizérů,výkon 4x53(mosfet)basy xdss plus duální podsvícení panelu.FM/AM tuner s RDS.USB slot.AUX in dálkové ovládání cena 2700prodávaj ho elektro planeo. jaký je váš názor na značku lg.(malý dotaz co je to MOSFET) diky.
Mám tohle a jsem spokojenej gigapocitace.cz/...
doplněno 07.08.09 20:53:Mám ho v pick-upu,lítám s ním po lesích-ještě nikdy nepřeskočil,kolikrát jede na plnej výkon a taky v poho...
Hmmm. To jsou panecku funkce. Deset ekvalizeru, USB slot, dvojity podsviceni, vstup na menic CD, ty brdo, dokonce i dalkac. A co ze to jako ma bejt? Do auta? A co tam s tim budete delat?
Dobra. Vazne. Skutecne si myslite, ze tohle vsechno vyuzijete? Pokud ano, tak do toho klidne jdete. Urcite to bude hrat a i zpravy si na tom budete moc poslechnout.
LG je kvalitni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.