Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém škoda felicia otáčky

Od: ohler* odpovědí: 6 změna:

zdravím, dnes jsem přijel z práce,a zastavil jsem a na budíku bylo cca 1900 otáček a asi po 3-6 vteřinách to s padlo dolu na standart kolem 900. tak jsem to zkusil ještě dal jsem neutrál sešlápl plyn a šup 2500 a pak to spadlo zase na 1900 tak na 5 vteřin a spadlo to na 900. co to může být? Dík moc za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik
hodnocení

0x

Zanešená škrtící klapka pokud jde o 1,3 MPi, Vyčistit a přes wag provést základní nastavení

nickys

Dovolím si opravit, diagnostika se jmenuje VAG.

ohler*
hodnocení

tak škrtící klapka to není ta je vyčištěná nedávno asi tk 4 měsíce zpět,ale koukal jsem na to a jak je lanko od plynu tak se nechce vracet,nebo vrátí se ale ne plynule.přijde mi i celkem volný !

nemáš na tom lanku u klapky zlomenej ten umělohmotnej konec co se snim šteluje napnutí lanka?

jinak klapka se po vičištění musí nastavit vagem a spešl programem od motordiag jinak to dělá problémi další co to může způsobovat je čidlo teploty

skoda-club.net/...

ohler*
hodnocení

právě že štelovat se to nedá. jinak jsem to promazal silikonem a přestalo to. uvidíme no.

scenik
Ale da, je tam pojistnej krouzecek. Tim se to steluje, na zacatku bovdenu hned za klapkou je drazkovani.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]