Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny radiče a řidiče
Vlastním jedničkovou Octávku a pustil jsem se do výměny zadních brzdových destiček. Vše mi šlo jak po drátku až do doby, kdy jsem měl zatlačit brzdový váleček. Prostě nejde zatlačit tolik, aby se mi vešly obě brzdové destičky. Vše jsem dělal stejně jako na přední nápravě, kde nebyl problém. Je nějaký fígl, nebo něco? K brzd. válečku je už připojena jen hadice s brzd. kapalinou (ruční brzda odpojena a vše s ní spojené). Kde dělám chybu? Může to být např. ABSkem?
Velice děkuji za odpovědi
ten píst je šroubovatelnej kvůli ruční brzdě forum.skodahome.cz/...
doplněno 12.10.15 21:25:po výměně desek není potřeba odvzdušnopvat ale jestli chcete tak hlavně nesmí moc klesnout hladina brzdovky aby se nedostal vzduch do systému ABS to by se muselo na vag
já tu svou odvzdušnuju standartně a žádnej problém,hlídej si aby sis z nádobky nevyšlapal kapalinu jinak pohoda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.