Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Symphony nejde zapnout!

Od: mcgyver® odpovědí: 2 změna:

Mám takový problém, v servisu nám dali do auta fabia1 radio Škoda Symphony. Rádio normálně hrálo. Po nějaké době byla potřeba nabít baterie, tak jsem odpojil baterii od svorek a baterii nabil. Potom jsem baterii připojil ke svorkách k autu. Nastartovalo se auto a zaplo se radio. Naskočil tam nápis SAFE. Potom nápis zmizel a bylo potřeba zadat 4-místný kód. Tak jsem zadal kód radia a kód tam byl na displeji a to je vše. Co mám dělat, aby rádio přehrávalo rozhlasové stanice? Kód byl ten co tam měl být.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kód rádia je po zadaní potrebné potvrdiť tlačítkom,ktoré to je na vašom autorádiu,tak to neviem a môže mať aj iné fukcie to tlačítko.

Zkuste tlačítko "šipka dolů",pokud ho tam máte.

Pokud si tu najdete vlákno,kdy lidé poptávají kódy k rádiu,je tam přesně napsáno,které tlačítko slouží pro potvrzení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]