Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se chovají Vraníky na mokru?

Od: vranik odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

uvažuju o protekrorech Vraník. Jezdím hodně, v zimě často na hory. Jen by mě zajímalo, jak se chovají tyto pneumatiky na břečce a za mokra. Má někdo zkušenosti? Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ypezu
hodnocení

0x

Zimní Vraníky jsem měl a už bych do nich nešel.

1) Cena je dnes již stejná jako za novou gumu.

2) S tímto protektorem jsem byl spokojen pouze na sněhu. Jakmile se jelo po suché či mokré silnici, tak strašně hučeli a přilnavost byla mizerná. Kilometrová výdrž byla také podprůměrná.

nnikdo
hodnocení

0x

Za mě dobře. Zatím na nich odjeta jedna zima. 195/65/15, 95T, RF, Vloni poprvé měli protektory se zesíleným ráfkem. Na suchu jsou opravdu hlučnější, to je pravda. Na sněhu dobrý, na rozsolené břeče kloužou asi všechny gumy.

mot
hodnocení

0x
jezdite casto a chcete setrit na pneu? to nechapu…

gumid
hodnocení

0x

Jezdím krátké trasy a protektory už nikdy. Začali se po 2 letech rozlepovat a trhlinky na boku.

fik
hodnocení

0x

Dnes už je rozdíl v ceně protektoru a nové pneumatiky tak zanetbatelný že se to nevyplatí,zvlášť pokud jezdíš hodně. Měl jsem protektory jednou,už nikdy víc,jak píší ostatní na sněhu to celkem ušlo,ale jinak to strašně hučelo,jak kdybych měl špatný všechny ložiska. Ani tak strašně neklouzali,ale auto na nich šíleně plavalo,jako kdyby byly podhuštěný,přitom měli tlak dobrý

hubas*

K Vašemu dotazu: Protektorované Vraníky se na mokru nechovají lépe než levné čínské pneumatiky, které stojí obdobné peníze, ale nejedná se o protektory. Na netu seženete pneu za velmi dobré ceny.

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Každá pneumatika se chová podle toho,jak se chová řidič.

asd1

Pěkná blbost - řidič brzdí ale nekvalitní pneu ne ;)

Vraníky - na sníh a různé "hrabačky" kolem vesnice ano, na běžné ježdění nedoporučuju - hučí, na mokru kloužou, moc nevydrží. Za prakticky stejnou cenu jsou lepší gumy...

fatisekm

U našeho podniku používáme Vraníky již několik let bez problému zimní nájezd cca 30000-50000km. Můj názor než čínu tak radši protektor Vraník.

Jj známý má již druhé Vraníky a je taky spokojen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]