Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se jen zaptat a ujistit, jetli nevadí někomu-něčemu, když mám propadlou technickou u motorky, když mi stojí v garáži a nejezdím na ni? Povinný platím, všechno jak má bejt jen technickou nemám.
A ješte se zeptám, jestli bych prošel, když na motorce nemám tachometr.
Vozidlo bez platné TK nesmí být provozováno pokud je zaparkované tak je to jedno, bez tachometru se TK projít nedá.
Zdravím,
ničemu to nevadí, pouze byste měl při cestě na STK použít odvoz (vozidlo bez platné TK nesmí na veřejnou komunikaci).
Letos na jaře jsem měnil trvalé bydliště a samozřejmě jsem tedy měnil svoji adresu i v TP vozidla. Auto je již víc jak 12 let bez technické prohlídky, dlouhodobě nepojízdné, ale nechávám ho "na papírech" (tj. nemám ho uložené v depozitu). Dle vyjádření úřednice by mi neměli udělat změnu v TP, protože auto nemá platnou technickou. Nakonec mi to udělali, já jsme to pak hledal v zákonech, jak to je a nic jsem k tomu nenašel. Takže auto tak mám dál jako původně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.