Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sbíhavost kol

Od: punker* odpovědí: 5 změna:
Zdravím. Jak má být seřízená sbihavost předních kol na Ford focus mk1 1.8 tddi 66kw r.v.2000? Rozbíhají se mi asi o 2mm tak jestli je to v normě, nebo to mám nechat seřídit :)
Sbíhavost kol

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jamal*
hodnocení

0x

Proč to tady řešíte? lesnad logické jednou za čas nebo po najetí na obrubník si nachat geometrii změřit a popř. nastavit podle parametrů.

autoznalosti.cz/...

punker*
hodnocení

Protože za to chcou 500Kč a četl sem že to nemusí být špatná sbíhavost, ale že to dělají některé pneumatiky a jelikož mě teď čeká výměna silentbloků na motoru, koupě zimních pneu, tankování,... tak se každý pětikilo hodí ;)

stirecek*
hodnocení

0x

Pětikilo se jistě hodí, ale kolik stojí dvě gumy? Dají se oholit klidně za týden až na plátno. A když chceš ušetřit, udělej přdtím ty silentbloky, abys nemusel dvakrát na geo...

doplněno 10.10.15 17:53:

Diesel - no jasně! Nečetl jsem pořádně, myslel jsem silentbloky v ramenech :)

Stírečku silenbloky motoru asi na sbíhavost nemájí vliv!

Tazatel-kdoví jak jste si to měřil,takže raději vyhoďte těch pět stováků za geo u odborníků a máte jistotu že po třeba měsíci nevyhodíte 4násobek za gumy!

Jen malý doplnněk-já nemám sbíhavost ale 1mm rozbíhavost (stanoveno výrobcem auta!)U vás bych zkusil na ford fóru zjistit danou normu

doplněno 10.10.15 18:15:

Punkere-já nemám forda-,mám, viz avatar-CÍŤU,Xantii a ta má rozbíhavost!Na citroen fórech,nejen na xantiaclubu se dočteš o citroenech hejno věcí,proto předpokládám,že na focuse na ford fóru!

punker*
hodnocení

do 12/00 +1mm / +3,4mm... To znamená asi mesic/rok a rozbíhavost 1mm?
Potom pán psal (viz. Obrázek)
Sbíhavost kol #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]