Nejste přihlášen/a.
Proč to tady řešíte? lesnad logické jednou za čas nebo po najetí na obrubník si nachat geometrii změřit a popř. nastavit podle parametrů.
Pětikilo se jistě hodí, ale kolik stojí dvě gumy? Dají se oholit klidně za týden až na plátno. A když chceš ušetřit, udělej přdtím ty silentbloky, abys nemusel dvakrát na geo...
doplněno 10.10.15 17:53:Diesel - no jasně! Nečetl jsem pořádně, myslel jsem silentbloky v ramenech
Stírečku silenbloky motoru asi na sbíhavost nemájí vliv!
Tazatel-kdoví jak jste si to měřil,takže raději vyhoďte těch pět stováků za geo u odborníků a máte jistotu že po třeba měsíci nevyhodíte 4násobek za gumy!
Jen malý doplnněk-já nemám sbíhavost ale 1mm rozbíhavost (stanoveno výrobcem auta!)U vás bych zkusil na ford fóru zjistit danou normu
doplněno 10.10.15 18:15:Punkere-já nemám forda-,mám, viz avatar-CÍŤU,Xantii a ta má rozbíhavost!Na citroen fórech,nejen na xantiaclubu se dočteš o citroenech hejno věcí,proto předpokládám,že na focuse na ford fóru!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.