Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Dívám se na závody Formule 1. Některým lidem se zdám divnej. Že prej, proč na to čumím, když jezděj furt dokola a vyhrává ten černej? Už to tak mám. Ale mám s tím tento veekend problém. Nemůžu ten přenos z Ruska ze Soči nikde najít. Mají to dávat na saťáku na Sport 1 kvalifikace a v neděli na Sport 2 vlastní závod. Ale v programu to nefiguruje. To jim to jen vypadlo při tisku, nebo je to nějak bojkotováno, když je to z Ruska? Nevíte o tom něco? Díky.
Ahoj lidi.
Díky za snahy. Nakonec to samozřejmě dávali. A šlo to od avizovaných 12 hodin. Začalo to studiem. Ten program na satelitu, na Sportu 1 a 2 bojkotovali v příloze Deníků v TV Magazinu vydaném v pátek. Částečně to pak bylo v TV MAX.
Závod jsem zhlédnul. Několikrát jsem si u něj i mufnul. Ten divoký závěr se mi povedlo už vidět. Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.