Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásuvka u vozíku a mlhovka

Od: oto000® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám vozík výroby 1988 přidal jsem na něj mlhovku ale našel jsem pouze jeden kabel asi to bude + ale teď nevim jestli lze použít kostru s vozíku jako v autě nebo jeto všechno v kabeláži a kostru tahnout třeba od světla děkuji za info

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, klasická autozásuvka pro přívěs má 7 kolíků /otvorů má LP směrové světlo, brzdu, mlhu, levé a pravé světlo+SPZ a kostru. Kostru tedy musíte natáhnout tak, aby jste de facto prodloužil kostru od vozidla a tu pak někde připevníte v blízkosti pouzder světel (ideálně je kostru rozdvojit a táhnout do každého světla na příslušnou svorku v tělese).

P.S.: Vezměte si k tomu schéma autozásuvky na přívěs (pozor na otočení zásuvka-vidlice), žárovkovou zkoušečku či multimetr s pípákem, ať nemáte z osvětlení přívěsu vánoční stromeček.

hodnocení

0x
Kostra je pro veškeré osvětlení společna a je tažená jednim kabelem do zástrčky
Zásuvka u vozíku a mlhovka

hodnocení

0x

Já to pochopil tak že tazatel neví jestli má ukostřený celý vozík nebo pouze světla?Ale to nevíme ani mi:)

Nejlépe to poznáte že zapojíte pouze zástrčku(ne kulu) a obyčejnou zkoušečkou zkusíte při rosvícených světlách-jeden konec na +kontakt(ve světle na vozíku)a druhý na obnažený kovový rám vozíku a podle toho se podřídíte

gumid
hodnocení

0x

Vozík se nekostří (většinou). Bere si kostru auta ze zásuvky vodičem nejméně 1,5 -2,5mm2 dle počtu poziček a složitosti osvětlení (pokud jsou na vleku 4x boční pozičky oranžové a vepředu a v zadu bílé a červené či ykadla červenobílá a nahoře na rozích nástavby s plachtou taktéž červené a bílé), tak spíše kostru 2,5mm.

fran56ris*
hodnocení

0x

Ptáš se dobře.Použij kostru z nejbližšího světla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]