Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám vozík výroby 1988 přidal jsem na něj mlhovku ale našel jsem pouze jeden kabel asi to bude + ale teď nevim jestli lze použít kostru s vozíku jako v autě nebo jeto všechno v kabeláži a kostru tahnout třeba od světla děkuji za info
Zdravím, klasická autozásuvka pro přívěs má 7 kolíků /otvorů má LP směrové světlo, brzdu, mlhu, levé a pravé světlo+SPZ a kostru. Kostru tedy musíte natáhnout tak, aby jste de facto prodloužil kostru od vozidla a tu pak někde připevníte v blízkosti pouzder světel (ideálně je kostru rozdvojit a táhnout do každého světla na příslušnou svorku v tělese).
P.S.: Vezměte si k tomu schéma autozásuvky na přívěs (pozor na otočení zásuvka-vidlice), žárovkovou zkoušečku či multimetr s pípákem, ať nemáte z osvětlení přívěsu vánoční stromeček.
Já to pochopil tak že tazatel neví jestli má ukostřený celý vozík nebo pouze světla?Ale to nevíme ani mi
Nejlépe to poznáte že zapojíte pouze zástrčku(ne kulu) a obyčejnou zkoušečkou zkusíte při rosvícených světlách-jeden konec na +kontakt(ve světle na vozíku)a druhý na obnažený kovový rám vozíku a podle toho se podřídíte
Vozík se nekostří (většinou). Bere si kostru auta ze zásuvky vodičem nejméně 1,5 -2,5mm2 dle počtu poziček a složitosti osvětlení (pokud jsou na vleku 4x boční pozičky oranžové a vepředu a v zadu bílé a červené či ykadla červenobílá a nahoře na rozích nástavby s plachtou taktéž červené a bílé), tak spíše kostru 2,5mm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.