Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoradio ECG?

Od: ferenc* odpovědí: 1 změna:

Mam takovou malou otazku chci si pořidit radio do auta nasel jsem značku ECG CD 100 USB docela dobrá cena nemate alespon s touto značkou zkušenost , nebo nejakeho sencora hlavne aby to melo USB. Dik

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hummer2*
hodnocení

2x

Dobrý den,

s touto značkou ECG zkušenost nemám, ale pokud má hodně dobrou cenu nešel bych do toho, měl jsem dříve autorádio značky sencor a rádio mělo pořád ikdyž bylo vyplé vysoký pohotovostní odběr, čímž chci řícíi že když mi auto něakou dobu stálo cca. 7 dní vybíjelo mi baterku opravdu hodně, měl jsem problém s nastartováním.

Jestli mohu poradit zvolil bych o něco dražší rádio třeba sony pioneer kde už tento problém nehrozí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]