Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VW problémové motory

Od: jana10 odpovědí: 13 změna:

Nevíte někdo , kde bych našla seznam aut s problémovými motory? Mám na mysli VIN kody . Měli být někde zveřejněny , ale nemohu dohledat .

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

1x
Neznám nikoho kdo by to řešil. Asi kolem mě žijí samí normální lidé... ;)
jana10
hodnocení

Řeším to , protože mám problém se vstřikama .

pepa*

To ale nejsou problémové motory a se vstřikovacími tryskami tato kauza nemá vůbec nic společného.

Řídící jednotka auta při rozpoznání připojeného zařízení pro měření emisí, točícími se jen některými koly na zkušebně ubrala mírně paliva a tak vyšly emise lépe. To je celé. Kdo si nechá načipovat motor, je na tom mnohem hůře a nikdo nic neřeší.

layborr*
hodnocení

0x

skoda-recallactions.skoda/...

auto.idnes.cz/...

blesk.cz/...

doplněno 08.10.15 20:01: To bych chtěl vidět ten seznam 11 milionů VINEK ,Celkem se úprava měla týkat 11 milionů aut po celém světě. Motory se montovaly i do starších verzí modelů Škody Rapid, Fabia, Roomster, Octavia nebo Superb.

scv®
hodnocení

0x

Seznam VINek není, ale můžete si ověřit, jak je na tom konkrétně vaše vozidlo přímo na stránkách Škoda Auto. Pokud tedy jde o Škodu.

hodnocení

0x

Libor a další - tazatel se asi ptá ne na problémový motor jako onen nedávno "objevený problém koncernu s podvodem na emisích,ale jako Problémový motor-neznám škodovácké motory,ale každá automobilka má většinou motor,který je problémový,jako byl třeba motor 1,7d v historii u seatu-po cca120 000km ne-li dříve odcházelo olejové čerpadlo,které mazalo celý motor,o jednom motoru soudobém se tvrdí že praskají rozv.řetězy ,ve fábiích!Takto já osobně vidím jak tazatel myslel otázku!

jana10
hodnocení

Mám VW Polo .

hodnocení

0x

Nevím, jak moc je to problémové.

Řekl bych, že je to akce "První lehký chiptuning v ceně a odborně, přímo od výrobce".

doplněno 09.10.15 17:31:

Prostě má drobnou úpravu aby víc jelo, míň žralo a víc vydrželo.

jana10
hodnocení

A jak to myslíte prosím? Děkuji .

alesh
Myslí to tak, že pokud máte tento motor v autě, není to problém, pro Vás jako zákazníka a uživatele to nic neznamená, pouze vykazujete nižší emise při měření, takže plus ne? Nic se rychleji neopotřebovává nebo tak něco, není důvod ani jet na tu svolávací akci...zatim. Vy při provozu nepodvádíte, to oni...vw
doplněno 09.10.15 18:33: Teď jsem si všimnul, že máte problémy se vstřikama, to s tim souviset nebude, to bude buď stářím nebo špatnou naftou, ale ne tím softwerem který máte možná v aute. Celé podvádění spočívá v tom, že máte v aute spící prográmek a neni rozdíl při užívání auta mezi Vámi a necinknutým motorem. Ten prográmek se probouzí pouze při měření emisí, sníží výkon motoru a tím i emise, vyjedete na silnici a je z něj zase výkoný a více emisní motor, pro Vás v poho...
dobry
Tomu nerozumím, da nejasnou otázku a ohodnoti odpověď na něco jiného.

mzxy*
hodnocení

0x

a kdo by měl být autorem tohoto seznamu?

hodnocení

0x

o žádném takovém seznamu nevím, pokud vam odešly vstřiky tak to nemusí být ěpatným motorem ale třeba palivem, stářím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]