Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvedák na auto - doporučení

Od: tesnost* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, mohli byste mi prosím doporučit nějaký praktický zvedák na osobní auto, co něco vydrží a hned se nerozbije a nestojí moc? Mam to jen na sezonní přendávání kol. Docela by se mi hodilo, kdyby ten zvedák při použivání nemusel být na pevné a rovné podložce, protože před garáží mám šterk. Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

uveďte prosím typ vozu - ony se totiž dělají různé zvedáky... a jestli to nechcete zvedat za nápravu, je rozdíl Opel, Citroen, Ford - špatný zvedák může poškodit práh

tesnost*
hodnocení

Potřeboval bych to na vozy Škoda Felicia 1, a Citroen xsara Picasso 1, zatím se to vždy zvedalo za prahy

lěta mám klasickej dvoutunovej pojízdný hever a dostanu se snim a zvednu co potřebuju

autodoplnkyfro.cz/...

Dle mne je tato varianta zvedáku na práce ideální .Jiný bych už ani nechtěl.viz odkaz Ďábla!

doplněno 10.10.15 13:30:

Jinak s panenkou (viz odkaz co dal Jmlc) mám špatnou skušenost.V minulosti na D1 stála škůdka (tehdy běžný vůz) u krajnice a řidič stopoval.Tak jsme s vejtřaskou zastavili (PAD-ka).On měl vyrvaný kus oprahu s origo zvedáku,panenku v kufru,kterou pod auto nedostal a naše z vejtřasky tam nešla taky,ale že jsme byli v autě dva pořádní pořízci tak jsem mu milou škůdku zvedli v teplejch aby si vyměnil píchlé kolo!

Takže za mne panenku neee,přijde mi hodně vysoká,vhodná ne ke každému autu na rozdíl od pojízdného heveru!

tesnost*
hodnocení

Přesně tenhle se mi rozbil, byl netěsný a tekl z něj olej když stál.

rik

bez podložky na štěrku je to o ústa- nebo spíše o život... já bych jako univerzál volil mojedilna.cz/...

ale vždy řádně zaklínovat kola, zvednout na desce (v kufru se 30x30cm lehce schová) a hlavně ještě pojistit nějakým polenem... jistota je jistota.

doplněno 07.10.15 15:10:

Ta panenka má vrch bez "zarážky", z prahu by mohla sjet... - pokud tedy nekoupíte nějakou speciální... takže osobně bych to za práh nezvedal...

Ale stejně máte "starší vozy"- takže je předpoklad, že zvedání za nápravu bude i žádoucí :)

tesnost*
hodnocení

S tímto zvedákem "panenka" se zvedá za nápravy, nebo i za prahy? Díky

tesnost*
hodnocení

A co tenhle nůžkový? autokelly.cz/...

Tu panenku pod práh nedostanete, je příliš vysoká. I při zvedání za nápravy je kolikrát lepší najet trochu na nájezdy, pokud jsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]