Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mohli byste mi prosím doporučit nějaký praktický zvedák na osobní auto, co něco vydrží a hned se nerozbije a nestojí moc? Mam to jen na sezonní přendávání kol. Docela by se mi hodilo, kdyby ten zvedák při použivání nemusel být na pevné a rovné podložce, protože před garáží mám šterk. Díky
uveďte prosím typ vozu - ony se totiž dělají různé zvedáky... a jestli to nechcete zvedat za nápravu, je rozdíl Opel, Citroen, Ford - špatný zvedák může poškodit práh
Potřeboval bych to na vozy Škoda Felicia 1, a Citroen xsara Picasso 1, zatím se to vždy zvedalo za prahy
Dle mne je tato varianta zvedáku na práce ideální .Jiný bych už ani nechtěl.viz odkaz Ďábla!
doplněno 10.10.15 13:30:Jinak s panenkou (viz odkaz co dal Jmlc) mám špatnou skušenost.V minulosti na D1 stála škůdka (tehdy běžný vůz) u krajnice a řidič stopoval.Tak jsme s vejtřaskou zastavili (PAD-ka).On měl vyrvaný kus oprahu s origo zvedáku,panenku v kufru,kterou pod auto nedostal a naše z vejtřasky tam nešla taky,ale že jsme byli v autě dva pořádní pořízci tak jsem mu milou škůdku zvedli v teplejch aby si vyměnil píchlé kolo!
Takže za mne panenku neee,přijde mi hodně vysoká,vhodná ne ke každému autu na rozdíl od pojízdného heveru!
bez podložky na štěrku je to o ústa- nebo spíše o život... já bych jako univerzál volil mojedilna.cz/...
ale vždy řádně zaklínovat kola, zvednout na desce (v kufru se 30x30cm lehce schová) a hlavně ještě pojistit nějakým polenem... jistota je jistota.
doplněno 07.10.15 15:10:Ta panenka má vrch bez "zarážky", z prahu by mohla sjet... - pokud tedy nekoupíte nějakou speciální... takže osobně bych to za práh nezvedal...
Ale stejně máte "starší vozy"- takže je předpoklad, že zvedání za nápravu bude i žádoucí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.