Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat manžel dostal trabanta od jedné paní a odhlásila ho na dopraváku a do technického průlazu napsala manželovo jméno jenže on auto nedohlásil a ted by ho chtěl můj tchán jako veterána . Jedná se o trabanta tak jsem se chtěla zeptat co máme dělat děkuji
informovat se v místním klubu historických a sportovních vozidel, při doregistraci se na trabanta vztahuje eko-daň,nejlepším veteránem je ten, který má původní doklady a značky, auto lze převést z registru vozidel do registru histoprických a sportovních vozidel, jezdit na veteránské značky a platiti pojištění jako na veterána, je výhodné, ale evidují s epřitom jízdy a veteránm musí být každoročně podroben atestačním zkouškám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.