Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak z trabanta udělat veterána

Od: novajda odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chtěla jsem se zeptat manžel dostal trabanta od jedné paní a odhlásila ho na dopraváku a do technického průlazu napsala manželovo jméno jenže on auto nedohlásil a ted by ho chtěl můj tchán jako veterána . Jedná se o trabanta tak jsem se chtěla zeptat co máme dělat děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

doregistrovat, vyřadit z evidence a požádat o veterána podle místa bydliště.

novajda
hodnocení

a to nejde aby si to registroval tchán?

ano lze to,

nespokojenyurednik

informovat se v místním klubu historických a sportovních vozidel, při doregistraci se na trabanta vztahuje eko-daň,nejlepším veteránem je ten, který má původní doklady a značky, auto lze převést z registru vozidel do registru histoprických a sportovních vozidel, jezdit na veteránské značky a platiti pojištění jako na veterána, je výhodné, ale evidují s epřitom jízdy a veteránm musí být každoročně podroben atestačním zkouškám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]