Nejste přihlášen/a.
prosim da se premerit rele,abych zjistil zda je v poradku?jedna se o rele spinani tlumenych svetel na fiatu.Kdyz s nim hybam tak se nekdy svetla rozsviti.A kdyz je v roznutem stavu zhasnu tak se se znovu zase nerozsviti.
Co chceš měřit? Najdeš si na něm cívku a na tu budeš střídavě přivádět stejnosměrné napětí 12V z baterky.
Na spínací kontakt si dáš obvod se žárovkou třeba k vůli zátěži H7 nebo H3 nebo H1 či H4 a budeš sledovat, zda relé žárovku rozsvěcuje.
86 a 85 cívka
30 a 87 kontakt spínací (většinou jde + baterky na 30 a 87 na tu žárovku či spotřebič)
gumide tak jsem rele zapojil dratami pres baterku podle schematu a potfora zarovka svitila .Zkousel jsem ji spoustu krat zapnout a vypnout a ani jednou nezavahala,ale v patici ani ranu.
Pak jsem si na schematu el.zapjeni vsimnul ze je tam jeste jedno zhodne rele a to je od mlhovek,blby dostup vymontovat celou skrinku pred spolujezdcem chybel na nim jeden konektor 87a tak jsem ho prubnul vrazit do tlumenych a funguji.
Proste se mi nechtelo kupovat rele za 300 na vyzkouseni.Tedkom ho z jistotou koupim at sviti i mlhovky.
Akorat jak to ze tam chybi vyvod 87a a presto funguje
relé má někdy místo spínacího, přepínací kontakt.
30 je ten pohyblivý jazyk a ve stavu klidu je přiložen na 87a
a ve stavu sepnutí se jazyk 30 přesouvá z 87a na 87
tedy některá zařízení si vystačí s pouhým spínáním a rozpínací kontakt (při sepnutí relé rozepni kontakt) nepotřebují
Ovšem 87a se hodí pro DRL světla deního svícení, kdy při rozsvícení obrysovek a sepnutí relé kontakt 87a odepne ty DRL dení světla. Na to se třeba hodí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.