Nejste přihlášen/a.
Namontoval jsem na Š Fabia originál elektroinstalaci pro denní svícení,které přes relé,po nastartování motoru,spíná potkávací světla.Nyní jsem zjistil,že po zapnutí klíčku do polohy 1,se rozsvítí pravé přední a zadní parkovací světlo.Kabeláž jsem zapojil dle přiloženého návodu.Prosím o radu,jak tuto věc uvést na správnou míru,popř,v čem jsem udělal chybu.Děkuji za každou radu.
škodovky mají pod přepínačem světel svorkovnici která má volný jeden PIN, do kterého teče proud od nastartování až do momentu zapnutí přepínače do první polohy
jakékoliv jiné zapojení je zbytečně složité, navíc na škodovku stačí světla pro denní svícení bez relátek, tedy o polovinu lacinější
zapojuje se to jendím kabelem na uvedenou svorkovnici před pojistku 10A, je nuitné koupit zua 2 Kš jeden PIN, který se vloží do volní pozice
druhý kabel dávám ka kostru, na O1 na plech pod baterku
doplněno 01.10.15 07:16:svorkovnice má označení T17a a jednotlivé pozice pro PIN-y jsou číslovány, nevzpomenu si zda jde o pozici č. 9 nebo 10
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.