Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorka nestartuje

Od: akrapov odpovědí: 2 změna:

Zdravim, mam Hondu CR 250 - 4 takt, a jezdil jsem a vsecko bylo v cajku, na druhy den jsem ji chtel nastartovat a nesla, svicka hazi jiskru, je i mokra kdyz ju vyndam, tlak tam je dobry, karburator vycisteny, nevite cim to muze byt? Nevim si rady a nechci to davat nekde spravovat jestli to bude kravina, chvili ji kopu a startne s plynem ale na par sekund kdyz drzim plyn tak se dostane do otacek a pak chcipne a ani plyn to nezachrani.. Diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

0x

závadu bych hledal v elektrice . když svíčka házi jiskru a současně je mokrá, pak ji ve válci pod tlakem přestane házet. Začal bych výměnou svíčky a pak dále. Vím tohle z vlastní dávné zkušenosti, kdy jsem po bouřce několik hodin na silnici uváděl motocykl do chodu. Naprosto stejně se projevující závada a nakonec to byl "prošlehnutý" snímač napětí, který u tohoto stroje tehdy byl. Prostě proud "pod tlakem" šel na kostru kratší cestou .

akrapov
hodnocení

Diky moc, zkusim to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]