Nejste přihlášen/a.
Zdravím,chtěla jsem se zeptat jak to je,když mam domluveno jedno auto,které chci koupit,majitel je z jiného města než-li ja!Chci ho na ND,ale nechci davat eko daň a ani to tím pádem na sebe nepřevádět!Může te mi někdo poradit jak to má prodávajíci udělat,aby i on s tím neměl dál neměl nějaké potíže?Stačí,když mu obstarám papír o eko likvidaci?Nebo jsem zde četla,že postačí prohlášení,že se z auta stane třeba "králíkárna,koupačka pro děti a podobné nesmysly...předem moc děkuji
Něco podobného jsem řešil před pár lety, a tak nevím, jestli to stále ještě jde. Nechal jsem známému starou škodovku na ND, a
abych ji odhlásil bez ek.likvidace, vzal jsem techničák, reg.značky a šel na dopravku, že mám v současné době auto mimo provoz
a chtěl bych ho dočasně vyřadit z evidence ( podobně to dělají motorkáři s motorkami na zimu). Mám to tam doteď a je to už 6 let. Ale tenkrát to šlo na dobu neurčitou, jak to je dnes nevím. Ďelalo se to tak i pro zrušení pojistky, aby už dále na toto vozidlo (odhlášené) neběžela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.