Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orosene zadní svetlo

Od: radim3* odpovědí: 5 změna:

Dobre odpoledne,prosim o radu.Po dešti nebo myti auta,c4 coupe ,se mi zevnitř orosi pravý zadní svetlomet. Co s tim?Je reseni ve formě opravy anebo jednoduše koupit nové?V případe koupě nového svetla bych sáhl po obou zadních svetlometech již s led.Má někdo s nimi zkušenosti? Děkuji za cenne rady. Radim.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruno*
hodnocení

0x

Nevím co nazýváte "zadním světlometem", světlomety jsou jen vpředu. Zadní skupinové svítilny, samostatné mlhovky, či couvací světla? Mně se rosil světlomet, ale byla to druhovýroba, nedělal jsem s tím nic. Jedná se o vadné těsnění, možná by to šlo přetěsnit, nebo těsnění vyměnit, pokud je k sehnání.

radim3*
hodnocení

Je to zadni Skupinové světlo, kromě mlhovky je tam vse co má vzadu svitit-zpátečka, brzdové a obrysove. Je to originál. Hledat prasklinu je jako hledat jehlu v kupce sena.

Neřešit-je to ptákovina!

bruno*
hodnocení

0x

No, zas tak ptákovina to úplně není. Časem ta vlhkost může poničit vše, co je po krytem, včetně odrazných ploch. Nenapadlo mě, že by to mohla být prasklina, ale mohla. Zvenku se to ale špatně pozná. Mám jenom tip: jestli to jde, kryt demontovat a prohlédnout proti silnému světlu. Jinak ty kryty nebývají až tak drahé.

hodnocení

0x

Nevím o jaký vůz jde, ale u Feldy tudy teklo do kufru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]