Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupní smlouva

Od: jarekpv* odpovědí: 1 změna:

Ahoj kdo mi poradí jak nápsát prodejní smlovu na auto.

Vec se ma tak.Bratrr mi pred lety nechal auto k užívaní stím ze si mam platit povinne rucení.Ted ho chci prodat stím on souhlasí ale nevím jak mám postupovat? Protože on je stale vlastník a ja se prece ve smlove nemohu oznacit jako prodavajicí.Proto prosím o radu nebo nejakou predlohu smlovy Moc všem dekuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

0x
Staci se podivat do noveho obcanskeho zakoniku a vytvorit jednoduchoh smlouvu. Prodavajici bude bratr. Cim mene tam toho napusete, tim lepe, pise se tam kdo je prodavajici, kdo je kupujici, co je predmetem prodeje, jak je to d placenim a predanim auta. Jaka je castka. Podpisy obou . Pozor na pseudovzory na internetu, cadto jsou podle stardho zakona a navic spatne napsane. Cr je zamorena absolventy plzenskych prav a tyto pijavky tahnou za jeden provsz a funkcni smlouvu zdarma na net proto nikdo neda, za vse chteji prachy.proto je NOZ napsan tak, aby tomu bezny clovek nerozumel a musel platit pijavkam, navic bez zaruky ze to udelaji dobre.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]