Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám jedničkovou felicii 1.3 jednobodovou, a měnil jsem zadní díl výfuku i s pryžovými závěsy, po výměně se mi ten výfuk dotýká nárazníku. Zkoušel jsem ten silentblok vytahat, nebo i více vyříznout, ale pořád stejné, nevíte, jestli se nedá koupit jiný silentblok, který by tam šel a byl o 1-4 cm delší? Jinak ty kovové tyčky co jsou na výfuku nebo na podvozku, na které se nasouvá ten silentblok, ohýbat radši nehci, aby se neutrhly a sundávat podruhé výfuk už nechci vůbec. Díky
Patří tam tento velký silent:
a ne ten otevřený menší:
Tedy ten první a ten druhý se dává na střední díl.
Pak si ještě mohl blbě nasunout do sebe trubky. Stačí uvolnit sponu a pootoči proti sobě trubku v trubce na spoji koncák a střední díl.
No a jestli to není walker,škoda nebo Tyll, tak mohou být blbě navaření držáky.
Prvně se tě zeptám jestli máš originální silentblok.s nějaká náhražka se ti hnedka utrhne. A za druhý,když chceš aby se ti výfuk nedotýkal nárazníku,stačí udělat jednu velmi jednoduchou věc,roztoč tu sponu výfuku u středního dílu a mírně s ním otoč,takto jsem si nastavil výfuk když jsem na něj navařil koncovku
Dobrej trik Fíku je i ten silentblok kolem dokola obepnout dvěma stahovacíma páskama co se používají u el. instalací. Takové ty stahovací se západkou černé plastové. Silent se do nich opře a ani po čase se nevyvěsí natolik, že by se trhal. Vibrace OK.
doplněno 28.09.15 19:44:Na druhé straně ty jejich brzdy VIKA by je mohl držet zpět a eliminovat počet
Myslím že to je zbytečnost,protože originální silentlblok se mi nikdy neutrhl,vždycky co jsem musel měnit výfuk tak by býval šel ještě i použít,ale dávám vždycky novej. Jediný co se utrhne jsou ty náhražky,to už jsem viděl doskrát. Nevím z čeho ti číňani tu gumu dělaj,jestli takhle dělaj i prezervativy tak se není čemu divit že jich je tolik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.