Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eko daň AAA auto

Od: wichova odpovědí: 4 změna:

Minulý týden jsem koupila v AAA auto ,prodávající mi tvrdil,že eko daň je zaplacena,v pátek mi přišel velký T.P a vůbec nic tam není. S autobazarem komunikuji,ale přehazují si mne jako horkou bramboru.Co s tím? Mnou zakoupené auto vlastnili o začátku letošního září.To autobazar při změně vlastnictví auta na sebe nemusí daň platit? Děkuji moc za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel123*
hodnocení

0x

Tak to nebudes prvni,ani posledni,kteremu smeckari z AAA tvrdili ze je poplatek zaplacen a skutecnost byla jina.*zed*

mzxy*
hodnocení

0x
Pokud se na auto vztahuje ekodan, plati se od 1.1.2009 pri zmene provozovatele.odpived je v TP. Zakon se vztahuje i na 3xAAA.
Bohuzel v honbe za ziskem personal bazaru casto lze, osobne nechapu cloveka, ktery koupi auto bez TP, jezdi mesic na fakturu a kdyz mu prijde tp panikari a resi to, cim mel zacit, nez dal z ruky sve penize.
jen kvuli podobnym lidem pretrvavaji tyto neseriozni praktiky bazaru.
pokud nemate ve smlouve ze ekodan byla zaplacena, v pripade ze se na auto vztahuje, budete ji platiti vy.
pokud v tp neni nic, bude to duplikat tp, nebo se na auto povinnost nevztahuje, nebo vam bazar lhal.naskenujte tp sem a odpovim presne.

konev
hodnocení

0x

Já kupoval taky, před 14. dny..a mám to v pořádku to mám v pořádku.

kudos
hodnocení

0x

Zkuste tam zajet a pořešit to s bazarem osobně. Na Áčka se docela nadává, ale mě třeba závadu co se objevila na autě pár dní po nákupu bezplatně opravili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]