Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rezebrání světlometů

Od: radim70* odpovědí: 5 změna:

Mám dotaz zda má někdo zkušenost s rozděláním světlometů (Renault Laguna I , Grandtour). Zakoupil jsem dva úplně nové světlomety jenže doma jsem zjistil, že je jeden uvnitř poškozen a prodejce ho nechce vzít k reklamaci, že jsem si ho měl prohlídnout v obchodě. Proto se chci zeptat zda někdo odděloval čelní čirý plast od zadního černého, abych mohl popřípadě prasklinu nějak slepit. Dík za rady

Rezebrání světlometů
Rezebrání světlometů #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

1x
Jak neuznali, pokud byl svetlomet vadny z vyroby, vyreklamoval bych jej...pokud mate zamitave stanovisko prodejce, je nutne poslat mu do obchodu COI. Vse mit zdokumentovano, za poruseni NOZ dostsne pokutu v cene 5 svetlometu, to se vyplati.Samozrejme ze plasty lze rozriznout a slepit nejlepe 2 slozkovym lepidlem na plasty, ale proc si pridelavat zbytecne starosti.

honzmalatny*
hodnocení

0x

prvně bych zkusil reklamovat, pokud se v tom budete vrtat, reklamaci vám už nikdo neuzná.

Vždyt píše že reklamaci neuznali.Na oktávce to jde tak snad i na laguně.První zkuste kuchnout to staré :) skodaoctavia.cz/...

octaviaclub.cz/...

doplněno 27.09.15 10:44:

No podle fota to vypadá jako mechanické poškození a to se těžko reklamuje

honzmalatny*

Pouze mu to prodejce nechtěl vzít a uznat ako reklamaci, může zkoušet viz jeho dotaz výše.Ale pokud se v tom začne hrabat, dá obchod ruce pryč.

jardan
hodnocení

0x

Nejdou rozebrat. Je to lepené a řekl bych že u všech výrobců jde o záměr neopravovat ale kupovat nové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]