Nejste přihlášen/a.
Co si myslíte o Solární nabíječce autobaterií zkušenosti?Když se s autem jezdí jen 1x týdně a krátké trasy,aby se trošku održovala baterka?
Našel jsem 12V/4,8W solární nabíječku do auta je to dostačující baterii mám 75Ah/480A
Mám na střeše garáže tento panel: eshop.homesolar.cz/... přes diodu trvale připojený k akumulátoru. Když je sluníčko, tak dobíjí, když je tma, tak je tam ta dioda, aby nešel proud zpátky do panelu a baterie se nevybíjela.Mám to takto už několik let a spokojenost, i když nejezdím, tak se baterie trochu dobíjí, je jen potřeba občas dolít destilku, u bezúdržbové ani to ne. Jestli parkujete venku, tak by asi stačilo dát panýlek za okno dovnitř do auta, jen by jste ho musel dát směrem k jihu. Jen je otázka, aby se někomu nelíbil natolik, že by Vám kvůli němu vypáčil okénko...
Udržovací nízkoampérová nabíječka je rozumný způsob udržby akumulátoru.Zabraňuje sulfataci desek elektrod.Ta je aktuální při vybitém aku.Nevím,jakou nabíječku máš k dispozici,tedy ke koupi,ale ideální,i když ne nejlevnější,jsou pulzní nabíječky.Vyrábějí ze stejnosměrného pulzující proud,ten je pro nabíjení i údržbu nejlepší.-
JABRAKA
Koupil jsem si solární nabíječku autobaterií vyrobenou v Číně a dobíjel jsem s ní druhé auto v rodině, které stálo na zahradě. Nebylo to však účinné, po několika týdnech auto nešlo nastartovat a musel jsem aku normálně nabít. Nyní mám toto auto v garáži a odpojuji mínus pól aku - akumulátor drží. Asi tam je nějaký stálý odběr proudu, který solární nabíječka nestačila kompenzovat.
Amo s timto mám zkušenosti na druhem aute,odběr byl cca 250mA z baterie i po vyndání klíčku,ani vyndání pojistky na hodiny a autoradio moc nepomohli,až když jsem sundal a očistil vodiče ukostření k karoserii a nandal zpět najednou odběr padnul na cca 30mA a bylo vyřešeno.
Ta nabíječka co jste zakoupil mohla být málo výkoná na to,aby pokryla odběr z baterie vetší,než sama dokázala dodat.Nejlepší je prvně změřit odběr z baterie bez klíčků v zapalování,a když je vyšší než 30-50mA tak postupně vyndavat pojistky a tímto postupem najít co způsobuje odběr,ikdyž což je pravda jsem zažil,že známy takto hledal závadu vysokého odběru,ale vyndal postupně všechny pojistky v kabině a pořád nic až nakonec pomohlo odpojit vodič od alternátoru,který je na kontrolku dobíjení a najednou byl odběr v pořádku takže závada byla v něm přímo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.