Nejste přihlášen/a.
Co si myslíte o Solární nabíječce autobaterií zkušenosti?Když se s autem jezdí jen 1x týdně a krátké trasy,aby se trošku održovala baterka?
Našel jsem 12V/4,8W solární nabíječku do auta je to dostačující baterii mám 75Ah/480A
Mám na střeše garáže tento panel: eshop.homesolar.cz/... přes diodu trvale připojený k akumulátoru. Když je sluníčko, tak dobíjí, když je tma, tak je tam ta dioda, aby nešel proud zpátky do panelu a baterie se nevybíjela.Mám to takto už několik let a spokojenost, i když nejezdím, tak se baterie trochu dobíjí, je jen potřeba občas dolít destilku, u bezúdržbové ani to ne. Jestli parkujete venku, tak by asi stačilo dát panýlek za okno dovnitř do auta, jen by jste ho musel dát směrem k jihu. Jen je otázka, aby se někomu nelíbil natolik, že by Vám kvůli němu vypáčil okénko...![]()
Udržovací nízkoampérová nabíječka je rozumný způsob udržby akumulátoru.Zabraňuje sulfataci desek elektrod.Ta je aktuální při vybitém aku.Nevím,jakou nabíječku máš k dispozici,tedy ke koupi,ale ideální,i když ne nejlevnější,jsou pulzní nabíječky.Vyrábějí ze stejnosměrného pulzující proud,ten je pro nabíjení i údržbu nejlepší.-
JABRAKA
Koupil jsem si solární nabíječku autobaterií vyrobenou v Číně a dobíjel jsem s ní druhé auto v rodině, které stálo na zahradě. Nebylo to však účinné, po několika týdnech auto nešlo nastartovat a musel jsem aku normálně nabít. Nyní mám toto auto v garáži a odpojuji mínus pól aku - akumulátor drží. Asi tam je nějaký stálý odběr proudu, který solární nabíječka nestačila kompenzovat.
Amo s timto mám zkušenosti na druhem aute,odběr byl cca 250mA z baterie i po vyndání klíčku,ani vyndání pojistky na hodiny a autoradio moc nepomohli,až když jsem sundal a očistil vodiče ukostření k karoserii a nandal zpět najednou odběr padnul na cca 30mA a bylo vyřešeno.
Ta nabíječka co jste zakoupil mohla být málo výkoná na to,aby pokryla odběr z baterie vetší,než sama dokázala dodat.Nejlepší je prvně změřit odběr z baterie bez klíčků v zapalování,a když je vyšší než 30-50mA tak postupně vyndavat pojistky a tímto postupem najít co způsobuje odběr,ikdyž což je pravda jsem zažil,že známy takto hledal závadu vysokého odběru,ale vyndal postupně všechny pojistky v kabině a pořád nic až nakonec pomohlo odpojit vodič od alternátoru,který je na kontrolku dobíjení a najednou byl odběr v pořádku takže závada byla v něm přímo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.