Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Projde to STK?

Od: jirikooo odpovědí: 7 změna:

zdravim, u meho auta chybi ten spodni kryt motoru, myslite si, ze to projde STK?

diky, jk

jiri

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Podle mě projde. Některá starší auta nemají šusplech dávno a na STK s tím nemají problém. Alespoň jsem nikdy o nikom takovém neslyšel.

hodnocení

2x

Domnívám se, že to projde bez problémů, popřípadě jako lehká závada.

hodnocení

2x

projdeš neni problém

jirikooo
hodnocení

0x

dekuji za odpovedi

5speed
hodnocení

0x

přesně jak píši ostatní...není na STK problém,nemám to na žádném autě a nikdy problém nebyl,akorád jde líp vidět případný "zachcaný " motor a máš to hned v lehkých závadách :D

hodnocení

0x

mám pocit, že Peugeot 306 1.4i ani tenhle kryt neměl. Když jsem ho chtěl objednat, abych to měl komplet, tak se smáli, že zrovna pro tenhle model se nedával :) Snad si to nepletu s jiným autem, ale u nějakého mi to v servise říkali. :)

jyri*
hodnocení

0x

hele upřímně to na stk ani nejak neresily v lednu sem byl s fabii u které original byl kryt motoru a já ho neměl a jediné čím si dá se říct pohoršíš že jde videt na motor takze tam lépe vidí zda ti nekde neco nechcije atd ale u starších aut tam musí vždy něco napsat takže já bych žádnej kryt neřešil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]