Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mytí podvozku a motoru

Od: peetrss odpovědí: 7 změna:

Zdravím, z olejového filtru mi unikal olej a zašpinil mi motor a podvozek. Částečně jsem to omyl, ale tu a tam mi stále ukápne kapička oleje na zem. Na myčce jsem nikdy nebyl, myju auto ručně, ale koukal jsem, že nabízejí nějaký program i s mytím podvozku (+ voskování atd. co nepotřebuji). Má to smysl nebo kam jinam v Praze ject, abych měl podvozek a motor bez oleje? Ještě jsem byl také v Neptunu na Harfě, ale tam mi bylo řečeno, že auta nad 1,8 t nezvednou (moje má 2,5 t). Díky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nema to smysl. Podvozek a motor budou znovu od oleje hned po prvnim nastartovani. Dokud neutesnis netesnost, kudy olej unika.

peetrss
hodnocení

Olej už neutíká, ale pořád někde zůstavájí jeho zbytky. Sice jsem otřel hadrem na podvozku co šlo, ale pořád někde nějaké zbytky jsou... Myslel jsem, že pořádné umytí podvozku na nějaké myčce to vyřeší.

rsp22*
hodnocení

0x

Já to myju v dopravním podniku v Pcích 330 kč

doplněno 23.09.15 14:11:

Zkus obvolat nějaký dopravní podnik

peetrss
hodnocení

A co ty benzínky? Máte zkušenosti?

pepa*

Na benzínkách zapomeňte na mytí motoru. To je jiná kategorie nebezpečného odpadu s jímáním ojelových zbytků atd. Prostě motor ne. Už podvozek je tak na hraně.

hodnocení

0x

nechal bych to trak-je to konzervace podvozku*smich*

fik

Máš pravdu,olej je silný konzervant,někteří lidi u starších aut co dost hnijí si nechávají podvozky vyjetým olejem i stříkat. A ono u novějších aut karoserie nehnijí,ale podvozky jsou stejně na mraky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma mytí motoru

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]