Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákaz vjezdu s dodatkem

Od: smudlik* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, trošku bádám co nám chtějí říci dodatkem s časem u zákazu vjezdu u nás v ulici. Na začátku dali značku slepá a na konci je toto. Důvod je jasný - zamezení vyčůránkům objezd ucpané hlavní v ranní špičce. říkají nám?: značka platí od, značka neplatí od, čas platí pouze pro stavbu jinak zákaz?

Děkuji Šmudla

Zákaz vjezdu s dodatkem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zákaz vjazdu je hlavná značka,ostatné sú len dodatkové a nemajú vplýv na seba ale len na bližšiu špecifikáciu hlavnej značky v spojení s dodatkovými.Poradie umiestnenia dodatkových tabúľ pod značkou nemá vplyv na hlavnú značku.Čiže táto kombinácia ma význam: Zákaz vjazdu v PO-PA od 6.00-7.00 mimo vyznačených kategórii vozidiel na oboch dodatkových tabuľach.Tá posledná je tam pravdepodobne len dočasná a kľudne by mohlo to rozšírenie byť na prvej dodatkovej tabuli.

repkin*
hodnocení

0x

Zas mi tu nějaký chytrák vyčte, jaký jsem pirát silnic a jak bych měl chodit pěšky ... :D

1) zákaz vjezdu platí v době PO-PÁ 6-7 hod. pro všechny s vyjímkou IZS, TSK, cyklistů a vozidel stavby

2) zákaz vjezdu pro všechny s vyjímkou IZS, TSK a cylistů a v době PO - PÁ 6-7 hod. s vyjímkou vozidel stavby.

pravděpodobně bude varianta 2, kdybychom brali posloupnost značek jak jdou shora dolů ... ale je to zajímavá otázka a bude i zajímavá debata

Já se naopak domnívám, že každá dodatková tabulka platí samostatně, tedy omezení platnosti dle var. 1. Pro vyhodnocování kritétií shora dolů nevidím jakýkoliv důvod. To zase bude připomínek a příspěvků :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]