Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sygic navigace

Od: luck* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den ,tak jsem vyzkoušel tuhle 7 denní navigaci -super . Kde se dá tohle koupit a zíszat klíč v nějakém obchodě .Ne platba kartou atd .Moc díky a hezký den přeji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
pokud mate vodafone,muzete si na marketu stahnout verzi,kde se plati mesicne par korun za pouzivani.
luck*
hodnocení

díky ,už to dnes dnes koupil v Nay..Už to funguje a spokojenost.

hodnocení

0x

Na Slovensku som to kupoval v Nayelektro za 30 €.Bola to taká trojuholníková krabička a vo vnútry bol len ten kod na tu aplikáciu.Mapy som potom sťahoval z netu aké som potreboval a ich aktuálizácia ako aj sygicu je zdarma.Skúšajte sa pýtať v podobných elektrodomoch.

martin12*
hodnocení

0x

Je tato navigace opravdu placená? Pokud se kouknu na odkaz na stažení, tak tam nic o nějaké ceně nevidím nebo, že je zdarma jen 7 dní...

Já koupil licenci na Aukru za 300 Kč.
Je tam hoch co s tím obchoduje.
Nevím zda mohu napsat odkaz tak to nechám na vlastním vyhledání.
Samotná navigace je zdarma, ale placené jsou mapy a bez nich to samozřejmě nemá smysl.

hodnocení

0x

Lucku, synek mi Sygic dal do tabletu, páč jsem si jí vyzkoušel. Jak to udělal neví, jen sdělil, že to někde kreknul, nebo jaké to bylo slovo.

Takže v tabletu mám tři navigace, občas porovnávám, kudy mne která žene, určitě ne všechny stejně. Hlavně v dojezdovém času se hodně liší.

doplněno 22.12.15 11:45:

Souhlas, asi to není legální, ale mám to.

Díky za upozornění. Domluvím synkovi, aby to nedělal.

výtka
Upozornění od sys clayman 22. 12. 2015 11:37:27
To ovšem není legální zakoupení licence placeného produktu.
x®

Základní verze je zadarmo. Po stažení funguje7 dní se všemi funkcemi. Pak má některé funkce omezené. sygic.com/...

Sygic navigace

saladin
hodnocení

0x

Ano taky máme normální GPS navigaci ale mám i v mobilu SYGIC a popravdě mě kolikrát SYGIC zachránil tam kde se normální gps ztratila

luck*
hodnocení

díky za odpovědi .Taky jsem si to koupil už.Jak často se to aktualizuje,nebo zase zaplatit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]