Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,tak jsem vyzkoušel tuhle 7 denní navigaci -super . Kde se dá tohle koupit a zíszat klíč v nějakém obchodě .Ne platba kartou atd .Moc díky a hezký den přeji.
Je tato navigace opravdu placená? Pokud se kouknu na odkaz na stažení, tak tam nic o nějaké ceně nevidím nebo, že je zdarma jen 7 dní...
Lucku, synek mi Sygic dal do tabletu, páč jsem si jí vyzkoušel. Jak to udělal neví, jen sdělil, že to někde kreknul, nebo jaké to bylo slovo.
Takže v tabletu mám tři navigace, občas porovnávám, kudy mne která žene, určitě ne všechny stejně. Hlavně v dojezdovém času se hodně liší.
Souhlas, asi to není legální, ale mám to.
Díky za upozornění. Domluvím synkovi, aby to nedělal.
Základní verze je zadarmo. Po stažení funguje7 dní se všemi funkcemi. Pak má některé funkce omezené. sygic.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.