Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyhledám svoji gps v autě

Od: jarius* odpovědí: 3 změna:

Ahoj všem,

mám takovou prosbičku :) Mám vozidlo ML430 v kterém se nachází GPS modul. Chtěl jsem se zeptat jestli je nějaká stránka nebo program kde ho vyhledám třeba podle winu ten modul nebo jak bych ho mohl sledovat?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co to je za modul? Pokud je to monitoring, tak ten, samozřejmě, umožňuje kontrolu pozice (mnohdy i rychlosti, stavu PHM a pod).Aplikaci dává poskytovatel služby. Pokud jde o vyhledávací modul - tak tam tyto fce obvykle nebývají. Ovšem nejlepší bude zjisti konkrétní typ mudulu a oslovit poskytovatele,

jarius*
hodnocení

To bude asi složitější, auto je r.v. 2000 a koupil jsem ho před půl rokem v NDR. Nevím co přesně je to za typ. Jen vím že mercedes je tam dodával a že jde auto sledovat a snad i popř. ovládat. Např vypnout motor. Ale tohle mám jen z doslechu.

No dobře, jenže to, že to má modul, to je jen otázka hardwaru. Aby to fungovalo, musíte mít někoho, kdo tyto služby poskytne. Prostě řečeno - GPS dokáže zjistit, kde auto je, jak rychle jede atd. Tyto data pak posílá prostřednictvím mobilního operátora někam. No a následně je pak možné od někud prostřednictvím této komunikace třeba vypnout prostřednictvím modulu motor auta. U nás to , myslím, umí Sherlog. Každopádně si za toto nechávají dost slušně zaplatit. Takže pokud nikomu nic neplatíte, asi tyto funkce nebudou dostupné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]