Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velka spotreba a nadmerna kourivost

Od: mat* odpovědí: 4 změna:

zdravim mam sharika r.v.99 je to 1.9 tdi 81kw v posledni dobe me furt jezdi za 8 s vlekem za 11 coz mi pripada dost pac jezdoval kolem 6 s vlekam za 8 a ma mensi vykon podle diagnozy vse funguje jak ma uz jsem skousel nove vstryki turbo filtry tlaky 27 vsechny stejne chyta dobre nevym co snim a nevyte nekdo presnou hodnotu tlaku turba kterou bych mel namerit v hadicich u cipnute jednotky?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruno*
hodnocení

0x

Neznám značku či model "sharik", ale tip mám: co takhle zasr...vzduchový filtr? Kravina, co? U mně vyřešeno.

mat*
hodnocení

jasne sharana a filtry mam vsechny vymeneneaj podtlakove hadicky a i hadicku v ridici jednotce pac tam byla prdla ale zdalo se mi ze po vymene prave tehle hadicky se to jeste zhorsilo

hodnocení

0x

Pri zrýchleniu z 1500 ot. na 3000 ot. na 3.prevodovom stupni má byť nameraní tlak od 1550 do 1750 mbar.Pokiaľ je tlak nižší je chyba v turbe,ak vyšší tak v chyba v snímaču tlaku,obmedzovacom ventili tlaku.To sú ale hodnoty pre originál jednotku u čipovanej sú iné hodnoty.

mat*
hodnocení

prave ja to nacipovane mam a nevym to turbo bylo repasovane a puvodne melo byt od ceskeho dodavatele ale prisel balik z polska tak ze mu taky moc neverim podle me bud turbo nebo nejak hrabe ridicy jednotce ale uz nechcy kupovat dalsi zbytecne dily ktere to nevyresi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]