Nejste přihlášen/a.
zdravim mam sharika r.v.99 je to 1.9 tdi 81kw v posledni dobe me furt jezdi za 8 s vlekem za 11 coz mi pripada dost pac jezdoval kolem 6 s vlekam za 8 a ma mensi vykon podle diagnozy vse funguje jak ma uz jsem skousel nove vstryki turbo filtry tlaky 27 vsechny stejne chyta dobre nevym co snim a nevyte nekdo presnou hodnotu tlaku turba kterou bych mel namerit v hadicich u cipnute jednotky?
Neznám značku či model "sharik", ale tip mám: co takhle zasr...vzduchový filtr? Kravina, co? U mně vyřešeno.
Pri zrýchleniu z 1500 ot. na 3000 ot. na 3.prevodovom stupni má byť nameraní tlak od 1550 do 1750 mbar.Pokiaľ je tlak nižší je chyba v turbe,ak vyšší tak v chyba v snímaču tlaku,obmedzovacom ventili tlaku.To sú ale hodnoty pre originál jednotku u čipovanej sú iné hodnoty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.