Pitbike - zapalování

Od: Datum: 18.09.15 19:32 odpovědí: 1 změna: 21.09.15 17:54

Zdravím, mého PitBike mám problém, že když nezapojím indukční cívku a zkoušečkou vyzkouším, jestli vydává el. proud, tak na každé šlápnutí se zkoušečka rozsvítí mezi 6 - 12v.

Když zapojím indukční cívku, elektřina se ztratí a ať šlápnu kolikrát chci, zkoušečka se nerozsvítí ani 1x a svíčka nedá logicky jiskru.

Vůbec netuším, co s tím, koupil jsem nové CDI,Kabeláž a Indukční cívku a pořád to samé.

V zapalování mám zapojené 2 cívky, jednu zapalovací a druhou světelnou, kterou nemám zapojenou, jelikož není potřeba.

Elektriku mám zapojenou takto:

Ze zapalování mi vedou kabely do CDI, Dva kabely vedou do kondíku a další 2 vedou do indukční cívky.

Elektřina je zapojená správně, ale prostě mi po zapojení indukční cívky zmizí elektřina.

Nevíte někdo, co s tím?
Byl bych moc vděčný, děkuji.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: rooney
Datum: 21.09.15 17:54
Tak mě jen napadá, předělej to na naftu. Nemusíš řešit zapalování.
Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.