Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko všem , v neděli mi bylo rozbito celé zadní sklo na autě (obrovskou náhodou už v pondělí při podání TO byl znám viník), momentálně je auto v servisu. Sdělili, že sklo bude stát 5300,- + samozřejmě práce, kamarádovi automechanikovi se to zdá příliš ( sám má Octavii z r. 1997 a za přední sklo platil 4500,- a tvrdí mi, že přední okno stojí vždycky víc, než zadní). Vyzná se někdo v těch cenách? Sklo bude funglovka, Thalia je stará 11 let.
Děkuji za odpovědi.
Thalie je proti rozsirene octavii exot,tak ze mohou byt nektere dily pomerne drazsi nez koncern vw.Zalezi taky na skle,jestli je to original nebo nejaka levna druhovyroba.Autoskla dela hodne firem a ceny jsou ruzne.
karel 123 - jestli je Thália exot tak tomu moc rozumíte , v době kdy stála v základu 139 tak se jí prodaly mraky , i letos je Clio - pro karel 123 - to je Thalia bez kufru u nás nejvíce prodávanou po Fabii (mezi malými + mini vozy ),takže žádný exot to není ,
Cena bude asi jak ,kde , ale těch 5300 se mi zdá dost - no každý chce vydělat .
Je pravd,a že sklo v autoopravně neměli, zato na oktavky, passaty, fabie a kupodivu fiaty toho měli mraky...
tak nové sklo stojí na starou thalii 3600,- + práce za výměnu
takže já bych za to sklo 5300 také nedal...
Odkaz na sklo za 3600 kc je na eshopovou cenu,coz je ponekud zkreslujici.Pokud to bude platit pojistovna,cena je vzdy vyssi,nez kdyz to budou menit za hotove od zakaznika.Priklad celni sklo na fabii 2003 pres pojistovnu 5600 kc,pokud za hotove od zakaznika domluva za 3800 kc.Takhle jsem to mel zhruba pred peti roky,ceny budou dnes jine.
Nevím jak na thalii.jen poznatek-přední sklo na xantie je s bausetem od cca 4000kčobyčejné do cca17 000 -s děštovým senzorem ,atermické...
doplněno 19.09.15 16:31:Kakel kdybyste to sem nenapsal tak to nikdo neví,Ona Thalie 1 generace se už taky nevyrábí.
Jinak inteligent pochopil,že jsem to sem napsal jen pro orientaci!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.