Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
koupil jsem auto v brne a jsem z ostravy. Mam veskere doklady a uredne overenou plnou moc od majitele. Chci se zeptat, zda mohu zajit na svuj urad a auto prihlasit na sebe, nebo budu muset jed do brna?
Diky moc,
Petr
Zaregistrujete tam , kde byl vůz naposled registrován .
Buss - proč v Brně , do bazaru v Brně mohl dát vůz klidně Pražák ,
v AAA mají vozy z celé republiky
jo , vnávrhu to bylo , ale to by se ty baby za těmi přepážkami moc namáhaly
Díky, ja jsem prave nekdy zacatkem roku, jak se menil zakon cetl, ze od pulky roku uz bude mozne auto prihlasit na jakemkoliv urade, ze snad nejak propoji databaze nebo co. Tak jsem to neresil a nechal jsem si jenom poslat tu plnou moc, overenou. Ach jo, to mne netesi, ze se budu muset tak projet
četl jste prohlášení pana Ťoka, ministra dopravy...ne zákon...ten vyšel ve sbírce zákonů už v létě 2013 a je pořád stejný...
Se stávajícím elektronickým programem CRV to není reálné
data která se tam 20 let zapisovala jsou smazána a papírový spis vozidla je uložen u toho úřadu, kde je autgo registrováno
Bylo vy dobré změnit zákon tak, aby to šlo v místě trvalého pobytu nového majitele
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.