Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Pořídil jsem si Hyundai i30. Se vším jsem spokojen, i když píši o těsnění, do interiéru neteče, ale zarazila mě jedna věc. U staré felcky (ještě okénka se švihadly) jsem si po dešti (nebo když byla ráno okna orosená) stažením okýnek otřel vodu na povrchu o těsnění na spodní hraně dveří. (Prostě stáhnete a vytáhnete okénko a voda se setře o těsnění). U hyundai jsem dnes ráno poprvé takto chtěl setřít z oken raní orosení a ejhle, nic se nesetřelo. Okna zajela orosená a vyjela s rosou absolutně neporušenou, jen na kraji z boku, minimální 3 cm se setřely, ale asi jen do půlky výšky okna, okno u spolujezdce se setřelo jen 30 cm od zadní části dveří. Zadní okénka se setřela oproti tomu z 90% ale také tam byla místa netknutá...Znamená to, že těsnění na novém autě je špatné/ špatně řešené? Nebo to je u elektricky stahovaných okýnek u nových aut obvyklé? Kamarádovi to myslim dělalo taky (jiný automobil). Tak nevím, jestli to začít aktivně řešit, nebo jestli nechat být... Je to teprve mé druhé auto a tak těžko říct, co je správně/špatně , nebo vadí/nevadí...
Za odpovědi děkuji
Vnútorný obluk bočného skla nie je rovnaký ako oblúk tesniacej gumy na dverách,tak preto vám to nezotrie rosu a svojou elastitou nekopíruje sklo okna pri jeho posune.Pri zavretom pravdepodobne tesní,čiže plní svoj účel a pri potvorenom je predpoklad,že aj tak je možné zatečenie vrchom,tak vtedy nie je potrebné aj tesné spojenie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.